Leensjop
Groothandel

Bestel hier snel en voordelig een PET-fles naar keuze

Het kan soms lastig zijn om online een voordelige PET-fles van hoge kwaliteit te vinden. Dat is bij PET Power gelukkig geen probleem. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van allerlei soorten PET-verpakkingen. Geef uw voorkeuren aan in de handige customizer en kies het product dat aan uw eisen voldoet. U ontvangt het vervolgens binnen enkele werkdagen op het aangegeven adres. Klinkt goed, nietwaar?

Vind uw PET-flessen, pharma bottles en meer in het assortiment

Wanneer u voor een PET-fles van PET Power kiest, kunt u kiezen uit een enorm aanbod. Ze variëren in vorm, grootte en materiaal en er is dan ook voor iedere sector wel een geschikt model. Naast de standaard flessen, zijn er bovendien ook andere PET-verpakkingen verkrijgbaar. Denk hierbij aan knijpflessen, potten, snoepverpakkingen en pharma bottles. Ook hiervoor geldt dat u ze helemaal zelf kunt aanpassen aan uw voorkeuren.

Maak kennis met het productieproces

Voor elk van de bovengenoemde producten is een aangepast productieproces nodig. Deze specialist beschikt over verschillende machines, elk geschikt voor een specifieke soort verpakking. De meest geavanceerde hiervan is de productiemachine in de cleanroom. Deze wordt met name gebruikt voor het produceren van de pharma bottles. Het is namelijk zo dat pharma bottles aan allerlei strenge kwaliteits- en veiligheidseisen dienen te voldoen. Zo moet er in de productieruimte een luchtdruk zijn die hoger is dan in de omringende buitenlucht en geldt er een minimale steriliteitswaarde. Dit is allemaal niet eenvoudig, maar dankzij de jarenlange ervaring van dit bedrijf is dit voor hen geen enkel probleem.

Opzetten van duurzaamheidsinitiatieven

Bovenop haar werkzaamheden in het produceren van uw PET-fles of pharma bottles, houdt PET Power zich ook nog bezig met het opzetten van allerlei duurzaamheidsinitiatieven. Het bedrijf probeert haar steentje bij te dragen door onder andere minder CO² uit te stoten, minder afval te produceren en meer duurzame grondstoffen te gebruiken.