Leensjop
Business / Financial Services

De Fiscale Advocatuur van Vink

Bij Fiscale Advocatuur Vink kunt u terecht met al uw fiscale vragen en voor fiscaal advies. Wij denken graag met u mee en geven altijd advies op maat. Wij kijken eerst naar de knelpunten van uw probleem alvorens wij overgaan tot het aandragen van oplossingen. Wij verlenen fiscale bijstand aan accountants, belastingadviseurs, ondernemingen, familiebedrijven en vermogende particulieren.

Waarom Vink Fiscale Advocatuur?

Bij Vink Fiscale Advocatuur denken wij altijd creatief na over alle mogelijkheden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Indien nodig, werken wij ook samen met andere dienstverleners, bijvoorbeeld in het ondersteunen van uw accountant bij de verwerking van de fiscale positie in de jaarrekening of uw notaris bij het opzetten van de ondernemingsstructuur. Kortom: wij zijn er van al uw fiscale problemen. 

Met wat voor problemen kunt u bij ons terecht?

Bij ons kunt u terecht met belastingzaken. Heeft u bijvoorbeeld een conflict met de Belastingdienst of dreigt u die te krijgen? Dan geven wij advies en staan u bij. Het is als ondernemer, accountant of particulier prettig om iemand aan uw zijde te hebben die alles weet op het gebied van belastingen. Bij Vink vindt u die. Wij zorgen ervoor dat u zich bezig kunt houden met andere zaken, door onze grote kennis van zowel het materiële als het formele belastingrecht. Wij beschikken over alle fiscale kennis en de ervaring om hoogwaardige bijstand te verlenen voorafgaand aan en tijdens een fiscale procedure. 

Over ons

Vink is gespecialiseerd in fiscaal recht. Als u voor ons kiest, kiest u niet alleen voor kwaliteit en ervaring, maar ook voor deskundigheid en creativiteit. Bij ons geen standaardmodellen, maar advies op maat. Wij werken altijd praktisch en doeltreffend. Alleen op die manier kunnen wij uw fiscale problemen echt oplossen voor de lange termijn. Elke zaak bekijken wij met een frisse blik. Onze medewerkers houden altijd rekening met uw specifieke belangen. Betrokkenheid en openheid zijn voor ons erg belangrijk en wij hechten dan ook extra veel waarde aan een open en heldere communicatie waarbij wij korte lijnen hanteren.