Leensjop
Image default
Dienstverlening

Doormeting van een installatie door een erkend installatiebedrijf uit Brabant

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de elektrotechnische installaties van wel veertig procent van alle Nederlandse woningen verouderd is. Alhoewel u daar in de dagelijkse praktijk wellicht niets van merkt, brengt dit wel degelijk een risico met zich mee. Wilt u weten of uw installatie aan de veiligheidseisen voldoet? Schakelt u dan dé specialist in elektrotechniek uit Noord-Brabant in. Een erkend installateur kan de installatie doormeten en zal de uitkomsten hiervan mondeling en middels een officieel rapport met u delen.

Waarom controles steeds relevanter worden

MRO Elektrotechniek uit Raamsdonksveer mag zich hét full-service installatiebedrijf van Noord-Brabant noemen. U bent bij deze specialist aan het juiste adres om onder andere een groepenkast te laten doormeten, de aardlekschakelaar te laten testen en de elektraonderdelen visueel te laten controleren. Controle van een installatie door bijvoorbeeld het installatiebedrijf uit Brabant wordt steeds vaker relevant. Steeds meer woningen zijn namelijk voorzien van zonnepanelen en een laadpaal voor een elektrische auto. Dit zorgt voor extra belasting. Het laatste wat u wilt, is dat dit onveilige situaties oplevert.

Controle, advies en implementatie

Nadat een specialist van MRO Elektrotechniek de controle heeft uitgevoerd, ontvangt u een meetrapport. Het bedrijf, dat in Noord-Brabant wat betreft elektrotechniek als een van de beste dienstverleners wordt beschouwd, voorziet u uiteraard ook van passende adviezen. Indien gewenst, kunnen ook deze door hetzelfde bedrijf worden uitgevoerd. Zo heeft u van begin tot eind met slechts één partij te maken én bent u verzekerd van een elektrotechnische installatie die aan alle normen voldoet.

Kies voor één van de topbedrijven op het gebied van elektrotechniek en meer

Hét bedrijf op het gebied van elektrotechniek uit Noord-Brabant kan door zowel bedrijven als particulieren worden ingeschakeld. Het mag zich een van de meest vooraanstaande bedrijven van Nederland noemen en is behalve in elektrotechniek ook gespecialiseerd in duurzame energie, klimaatbeheersing en sanitair en loodgieterswerkzaamheden. Als een van de weinige installatiebedrijven biedt dit installatiebedrijf uit Brabant complete pakketten aan, zodat alle noodzakelijke klussen door dezelfde partij kunnen worden uitgevoerd. Spreekt dit u aan? Neem dan contact op met de specialisten uit Raamsdonksveer.