Leensjop
Banen en opleidingen

Een goede BHV herhalingscursus volgt u bij een specialist

Het volgen van een BHV cursus doet u uiteraard bij een gecertificeerd bedrijf. Alleen dan bent u verzekerd van een goede opleiding. Wilt u graag een goede BHV herhalingscursus volgen in de omgeving van Den Haag of Westland? Dan kiest u voor BHV Zuid-Holland. Zij zijn dé specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening en bieden om die reden ook diverse BHV cursussen aan.

Spijker uw kennis bij met een BHV herhalingscursus

Om uw eerder geleerde kennis en vaardigheden op hoog niveau te behouden, is het belangrijk om herhalingslessen te volgen. Daar hebben ze bij BHV Zuid-Holland een uniek trainingscentrum voor ingericht. Deze is gevestigd in Den Haag en bovendien ook eenvoudig bereikbaar. Niets is beter tijdens een cursus om situaties uit de praktijk te horen. Dat weten zij als geen ander. Daarom zetten zij professionals in die diverse Eerste Hulp- en Brandsituaties behandelen. Een ambulancemedewerker of brandweerman legt dan zelf de situaties voor waardoor er een zeer realistische manier van leren ontstaat. En dat alles vanuit een zeer ontspannen omgeving. Uiteindelijk blust u zelf een echte binnenbrand met water, schuim of CO2. Uiteraard veranderen de noodsituaties jaarlijks, waardoor het altijd interessant is om uw geheugen op te frissen tijdens een BHV herhalingscursus.

Kies uit diverse BHV herhalingscursussen

Bij BHV Zuid-Holland bieden ze diverse BHV herhalingscursussen aan, zoals Kinder EHBO Herhaling, EHBO Herhaling en Ploegleider BHV training. Tijdens de cursus bieden zij nooit standaardverhalen, maar altijd maatwerk dat aansluit bij de praktijk. Om uw BHV diploma te mogen behouden dient u twee onderdelen (Brand & Ontruiming en Eerste Hulp) in twee dagdelen te volgen. De kosten verschillen per cursus, vraag dit daarom goed na. Wilt u hier graag meer informatie over ontvangen of wilt u zich graag inschrijven? Neem dan telefonisch contact op met deze specialist en ze praten u graag bij.

https://www.bhvzuidholland.nl/