Leensjop
Image default
Vakantie

Geen evenement is compleet zonder een Tentipi voor uw gasten

Wat is er nu mooier bij een evenement, feest of festival dan een klassieke sfeervolle punttent waar uw gasten beschut en gezellig kunnen worden ondergebracht? De Tentipi van Nordictents.eu is dan dé tent voor u. U kunt in het grootste model wel 72 mensen kwijt en deze kunnen ook gecombineerd worden voor een grote overdekte binnenplaats. De tentenspecialist verkoopt schitterende producten voor als u een bruiloft organiseert, voor een bedrijfsfeest of als permanente overkapping op uw terrein of erf. Het is mogelijk om de volledige inrichting te laten verzorgen, indien u dit wenst. Op deze manier maakt u van uw evenement of feest een gegarandeerd succes.

De Kata van de Sami

Het ontwerp van de Tentipi is gebaseerd op de tenten van de Sami, het nomadische volk van Lapland. Dit nomadenvolk dat met rendieren leeft in de traditionele Kata, een punttent die ze tegen alle weersomstandigheden beschermt. U kunt er dus zeker van zijn dat deze tent u ook in Nederland van voldoende en praktische bescherming voorziet. Daarbij zijn ze prachtig om te zien en kunt u investeren in een exemplaar dat exact zoals de echte Kata van de Sami is ontworpen. Zoekt u een modernere of een feestelijkere optie? Dan is er zeker een ander model Tentipi dat aansluit op uw wensen.

Ook voor kampeervakanties

Nordictent.eu is een officieel Tentipi verkooppunt, maar u hoeft geen feest te organiseren om van de kennis en ervaring van de Sami te kunnen profiteren. Er zijn namelijk ook kleine punttenten, voor minimaal twee personen die ideaal zijn voor kampeervakanties. Vergeet dan niet ook om de optie te overwegen om een tent voor op uw autodak aan te schaffen. Dan ligt de wereld pas echt aan uw voeten. Het hele assortiment aan tenten is te bekijken in de winkel in Kerkrade, zo krijgt u een duidelijk beeld welke Tentipi het best past bij uw wensen. Daarnaast kunt u ook altijd een medewerker om advies vragen.