Leensjop
Image default
Business / Financial Services

Je auto is dichterbij dan je denkt.

Je bent ergens aan het werk en ineens is je auto weg.

Wat nu!? Er gaan gelijk allerlei vragen door je hoofd, ben ik nu vergeten waar hij stond, ben ik hier voor verzekerd of zou die weggeslepen zijn. Niets is erger dan dat er zo’n scenario voorkomt. Maar geen nood. Tegenwoordig zijn er genoeg oplossingen die je hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan een Gpsvolgsysteem. Daarmee kan je altijd in de gaten houden wat er met jouw auto gebeurt. Je kan zelfs sms’jes of e-mails ontvangen als je auto in beweging is of een bepaald gebied verlaat. Dat is natuurlijk ideaal want zo ben je dieven ook nog eens te snel af. Het mooie aan dit alles is dat zo’n Gps tracker niet te zien, tenzij je natuurlijk weet waar hij geplaats wordt. Zo’n apparaatje is namelijk niet groot ongeveer 6 cm.

 

Wat dit systeem ook zo fijn maakt is dat je weet waar je auto is.

Als je hem bijvoorbeeld aan iemand uitleent hoef je niet meer bang te zijn dat hij je auto mee neemt.

Of wat nog handiger is, je kan bijhouden hoeveel km ermee gereden is waardoor je een prima factuur op kan stellen. Zo zie je dat er eigenlijk heel veel voordelen aan zo’n apparaatje zitten.

Je kan een gps tracker voor zowel zakelijk als privé gebruiken want om er één aan te schaven hoef je tegenwoordig geen honderden euro’s meer neer te tellen gemiddeld zit de prijs zo tussen de 100 en 200 euro. Nou daar heb je geen nieuwe auto voor toch!?

Ik zou zeggen schaf er gelijk één aan want je auto kan maar een keer gestolen worden, en die ellende wil je natuurlijk niet hebben want dan dacht je: had ik maar..

https://mygpstracker.nl/

Gerelateerde artikelen

Goede letselschade begeleiding van Adxpert

De beste cloud telefonie vindt u bij de Nederlandse Provider

Bewindvoering in Ede? Hoe werkt dat?