Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Kunstgras kopen: wat zijn de voordelen?

Kunstgras kopen in plaats van een echt gazon realiseren, steeds meer mensen kiezen ervoor. Niet heel vreemd, want kunstgras brengt veel interessante voordelen met zich mee. Twijfelt u nog? Ontdek dan de vele voordelen van kunstgras kopen. Neemt u ook eens een kijkje in het assortiment van Kunstgrasgigant voor een indruk van de diverse mogelijkheden.

Dit zijn de pluspunten van kunstgras kopen

Het kopen van kunstgras is om veel redenen beter dan het realiseren van een echt gazon. De laatste jaren is de kwaliteit van kunstgras sterk verbeterd, waardoor de realistische varianten niet meer van echt gras te onderscheiden zijn. Dit geldt niet alleen voor het oog, maar ook voor de tast. Hoogwaardig, realistisch kunstgras voelt net zo zacht als echt gras. Hieronder vindt u nog vijf voordelen van kunstgras kopen.

1. Geen kosten van extra producten

Wanneer u een echt gazon heeft, dan moet u gedurende het jaar meerdere producten kopen om het gazon mooi te houden. Denk bijvoorbeeld aan bestrijdings- en bemestingsproducten. De aanschaf brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee, ieder jaar opnieuw. Deze kosten kunt u besparen door voor kunstgras te kiezen.

2. Altijd een mooie uitstraling

Kunstgras ziet er, in tegenstelling tot echt gras, altijd mooi uit. Een echt gazon kan van kleur veranderen en kan zelfs helemaal bruingeel worden bij langere perioden met hogere temperaturen. Kunstgras wordt op geen enkele wijze negatief beïnvloed door weersomstandigheden. Sneeuw en ijs hebben er geen invloed op, maar door de uitstekende uv-bestendige kenmerken heeft de zon er ook geen invloed op.

3. Nauwelijks onderhoud nodig

Veel mensen willen kunstgras kopen omdat er weinig onderhoud nodig is. Het is goed om vuil met regelmaat te verwijderen en om het kunstgras af en toe schoon te spoelen met de tuinslang, maar daarmee is de kous wel af. Echt gras moet regelmatig worden gemaaid en heeft de nodige extra zorg nodig.

4. Vergeet een uitgebreide voorbehandeling

Heeft u nu een tuin met tuintegels en wilt u gras? Dan moet u eerst alle tuintegels verwijderen en de grond bewerken voordat u er een echt gazon kunt aanleggen. Ditzelfde geldt eigenlijk ook wanneer er bijvoorbeeld een houten of betonnen ondergrond aanwezig is. Gaat u kunstgras kopen? Dan kunt u het kunstgras direct op de ondergrond van hout, beton of tegels leggen zolang het er gelijkmatig bij ligt. Dit bespaart u dus veel werk, tijd en energie.

5. Kunstgras gaat lang mee

Kunstgras is niet iets dat u elk jaar moet vervangen. U installeert eenmalig kwalitatief hoogwaardig kunstgras en u kunt er vervolgens jarenlang van genieten. Door de lange levensduur is het de investering meer dan waard!

Een groot assortiment

Bent u overtuigd door de vele voordelen van kunstgras en wilt u het in de juiste hoeveelheden kopen? Ontdek dan het uitgebreide kwaliteitsassortiment van Kunstgrasgigant. Bezoek een van de filialen en laat u adviseren door de deskundige medewerkers van deze aanbieder.

https://www.kunstgrasgigant.nl/contact/vestiging-pijnacker/