Leensjop
Zakelijk

Laat een chatbot maken voor de chatfunctie op uw website

Wilt u een chatbot laten maken om de chatfunctie op uw website te verbeteren? Dan wilt u natuurlijk wel op deze technologie kunnen vertrouwen. Zeker wanneer uw klantprocessen complex zijn. Daarom schakelt u het best een expert op het gebied van klantinteractie in om de chatfunctie op uw website uit te rusten met een chatbot. Eerstestap is zo’n expert. Dit bedrijf staat u bij gedurende de ontwikkeling van de chatbotstrategie en de implementatie ervan. Deze implementatie wordt zorgvuldig uitgevoerd, want er komt eerst een pilot waarin de chatbot getest en verbeterd wordt. Vervolgens wordt de technologie opgeschaald wanneer u daar klaar voor bent. Dit kunt u met een gerust hart aan Eerstestap overlaten, want hun technologie is robuust en schaalbaar.

De voordelen van geautomatiseerde klantinteractie

Er zitten verschillende voordelen aan het automatiseren van de chatfunctie op uw website. Zo kan een chatbot routinematige taken overnemen van uw medewerkers, waardoor zij kunnen focussen op andere belangrijke taken. Daarnaast is de chatbot 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, waardoor klanten altijd bij u terecht kunnen met hun vragen. Dit verhoogt de klanttevredenheid aantoonbaar en een hogere tevredenheid zorgt voor meer conversies en betere marges. Het verbeteren van uw klantinteractie is de investering dus zeker waard.

Neem contact op voor een standaard- of maatwerk oplossing

Naast het verbeteren van de chatfunctie op uw website kan Eerstestap u ook bijstaan met andere off-the-shelf en maatwerk IT-oplossingen. Ook kunt u op hen rekenen voor advies en voor het maken van video’s die overzicht geven in de impact van geboden keuzes. Of wat dacht u van video’s die complexe onderwerpen helder en eenvoudig uitleggen? Neem contact op met Eerstestap om te ontdekken wat zij op het gebied van klantinteractie voor uw bedrijf kunnen betekenen. U zult versteld staan wat zij voor zowel eenvoudige als complexe processen kunnen verbeteren.