Leensjop
Image default
Financieel

Schakel deze schuldhulpverlening nabij Rotterdam in en reken op een persoonlijke aanpak

Dankzij de schuldhulpverlening van Modus Vivendi uit Zwijndrecht, niet ver van Rotterdam, vindt u de beste oplossingen voor uw schuldenprobleem. Uiteraard zijn de nodige oplossingen afhankelijk van veel aspecten, daarom hanteert deze organisatie altijd een persoonlijke en gerichte aanpak. Moet er een minnelijk traject worden gestart? Of is het al nodig om over te gaan tot een aanvraag voor een wettelijk traject? In dit tweede geval, ook wel de schuldsanering genoemd, gaat Modus Vivendi uit Zwijndrecht, nabij Rotterdam, met u aan de slag om de procedure zo goed mogelijk te doorlopen. Lees meer over de mogelijkheden voor u als persoon of voor uw bedrijf en ontdek de uitgebreide dienstverlening die zij aanbieden.

Begeleiding in de procedure van schuldsanering

Modus Vivendi staat voor bedrijven en particulieren, onder andere uit de omgeving van Rotterdam, klaar om het juiste traject voor schuldhulpverlening in te zetten. Een onderdeel van hun schuldhulpverlening in regio Rotterdam, is de hulp bij de procedure van schuldsanering. Dit wordt ook wel het wettelijk traject of de WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) genoemd. Dit is echter een complex traject waar risico’s aan vast zitten. Wanneer het traject bijvoorbeeld tussentijds wordt stopgezet, kan de schuldenaar de komende tien jaar geen beroep meer doen op deze regeling. Toch is het wettelijk traject in sommige situaties echt nodig. Om verzekerd te zijn van een zo succesvol mogelijk verloop, is een organisatie als Modus Vivendi een uitstekende hulpverlener die u begeleidt gedurende de hele procedure.

Altijd een professional aan uw zijde

Naast de hulp bij het traject voor schuldsanering, kunt u Modus Vivendi, gevestigd in de buurt van Rotterdam, ook inschakelen voor andere vormen van schuldhulpverlening. Denkt u bijvoorbeeld aan schuldbemiddeling, budgetbeheer of beschermingsbewind. Deze organisatie gaat altijd voor een partnerschap op de lange termijn, zodat u altijd kunt rekenen op een professional die u in de arm kunt nemen in diverse lastige situaties.