Leensjop
Image default
Business / Financial Services

Sieraden displays bij Nova sieraden displays

Wat is een sieraden display?

Een sieraden display kan een rekje, doos of een houder zijn. Hierop kan je je sieraden presenteren en tegelijkertijd opbergen. De sieraden display kun je afstemmen op het interieur van je kamer en zo het mooi laten staan bij de rest van je inrichting. Een sieraden display geeft ook meer overzicht over je sieraden, doordat je de sieraden uitgestald hebt liggen of hangen in plaats van op elkaar hebt liggen in een standaard sieradendoos. Een sieraden display is dus naast hartstikke leuk, ook hartstikke praktisch. Eigenlijk een must-have voor elke vrouw!

Welke soorten displays heeft Nova sieraden displays?

Als eerste is er de meest bekende sieraden display, namelijk een sieraden doos met diverse vakken. Hierin kan je bijvoorbeeld kralen, manchet knopen of oorbellen opbergen. Deze valt onder displays met een klep. Van de displays met klep zijn meerdere varianten beschikbaar. Dit is heel handig, want je sieraden worden beschermd van stof. Ten tweede heeft Nova verschillende soorten rekjes, zoals een oorbellenrekje. In een oorbellenrekje kan je zowel knopjes als hangers en ringen ophangen. Super handig wanneer je in de ochtend moet uitzoeken welke oorbellen je in gaat doen en passen bij je outfit! Ten derde zijn er de kettingen displays. Dit is een hals op een standaard waarop je op een elegante wijze je kettingen kan presenteren. Ten vierde heeft Nova een sieraden displays bestaande uit één of meerdere cilinders. Hier aan kan je je armbanden of horloges bewaren door ze om de cilinder vast te maken. Als laatste heeft deze webshop nog combi displays. Deze zijn bedoeld om zowel je horloges als (zonne) brillen op te bergen.

Naast al deze handige en trendy sieraden displays heeft de webshop van Nova sieraden displays ook handige reisetuis voor sieraden. Het is elke keer toch weer een moeilijke opgave om sieraden mee te nemen op vakantie of een werkreis. Sieraden kan je snel verliezen in je toilettas of andere tasjes. Door je sieraden mee te nemen in een reisetui verlies je niet je sieraden en hou je ze mooi.

Gerelateerde artikelen

een professionele bedrijfsmakelaar Lelystad

Goede letselschade begeleiding van Adxpert

De mooiste houten vloeren uit eigen fabriek