Leensjop
Banen en opleidingen

Uitzendkrachten met een bepaald specialisme gezocht?

Wanneer u al enige tijd gezocht heeft naar uitzendkrachten, wilt u natuurlijk wel dat u ook daadwerkelijk geschikte kandidaten vindt. Het grote aanbod aan uitzendbureaus kan er echter voor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Welk uitzendbureau kunt u vertrouwen en welk bureau biedt de kandidaten aan met het specialisme waarnaar u op zoek bent? Dit zijn vragen die u waarschijnlijk heeft gesteld toen u naar uitzendkrachten heeft gezocht. Deze vragen hoeft u echter niet te beantwoorden als u gebruikmaakt van het platform van FYFF (Find Your Flex Force). Op dit platform vindt u namelijk een overzicht van het aanbod van wel honderd uitzendbureaus.

Het grootste aanbod aan uitzendkrachten online

FYFF biedt met dit platform het grootste aanbod aan uitzendkrachten online aan. Zoekt u iemand met een specialisme in agricultuur? Zoekt u een harde werker voor in de horeca? Of zoekt u een tijdelijke kracht voor in de zorg? Wat uw zoekopdracht ook is; bij FYFF vindt u gegarandeerd de uitzendkrachten met het specialisme waarnaar u gezocht heeft. Dit is ook nog eens geheel kosteloos. U gaat hiervoor gewoon naar de website van FYFF, klikt op de desbetreffende sector en zoekt tussen het aanbod dat dan verschijnt. U kunt tevens uw zoekopdracht verfijnen aan de hand van de volgende variabelen:

  • Functie
  • Locatie
  • Uurtarief
  • Vooropleiding
  • Voertaal
  • Werktijden

Maak een afspraak en leer efficiënt te zoeken

Wilt u uw recruitmentproces graag efficiënter inrichten? Dit is mogelijk als u gebruikmaakt van het platform van FYFF. Wanneer u meer wilt leren over de mogelijkheden die dit platform biedt, kunt u aan afspraak maken met een van de medewerkers van FLYFF. Ze komen dan bij u langs, vertellen u alles over hun platform en adviseren u over hoe u dit kunt integreren in uw huidige recruitmentproces. Waar wacht u nog op?