Leensjop
Bedrijven

Volg vakgerichte opleidingen met maximale begeleiding en een zeer praktische aanpak

Het up-to-date houden van de kennis van jouw werknemers is van essentieel belang. Zeker wanneer u bijvoorbeeld inspectie aan elektrische installaties uitvoert. Dan staat de veiligheid van de werknemers voorop. Wilt u uw werknemers een veiligheidstraining laten volgen of andere vakgerichte opleidingen starten? Omega Training is uw partner als het gaat om trainingen, inspecties en keuringen volgens o.a. SCIOS, NEN 1010 en NEN 3140. Het is dan ook dé praktische opleider van Nederland!

Uw geschikte partner als het aankomt op trainingen, inspecties en keuringen

De vakgerichte opleidingen van dit bedrijf worden verzorgd door vakmensen. Hierdoor is de drempel tussen theorie en praktijk zeer laag. De opdrachten die door hen worden aangeboden komen dan ook rechtstreekst uit de praktijk. En dan wel de praktijk waarin u werkzaam bent! Dit maakt het mogelijk om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. De praktische trainingen en cursussen zijn een toegevoegde waarde in het oplossen van dagelijkse activiteiten. Voor iedereen die in aanraking komt met elektriciteit is het volgen van vakgerichte opleidingen dan ook aan te raden!

Een cursus zonnepanelen volgen

Hedendaags zijn zonnepanelen niet meer weg te denken uit het straatbeeld en veel bedrijven bieden de aanleg hiervan aan. Helaas gebeurt de aanleg van deze installaties lang niet altijd op correcte wijze. Omega Training helpt installateurs van zonnepanelen graag de PV-installatie veilig aan te leggen. Hierdoor voorkomt u brand, elektrocutie of andere problemen die bij een verkeerde aanleg helaas regelmatig voorkomen. Zij hebben hun cursus zonnepanelen onderverdeeld in twee leerlijnen: de inspecteur zonnepanelen en de installateur zonnepanelen. Tijdens de cursus zonnepanelen word u op weg geholpen door de normen te bespreken en praktisch en op de juiste manier aan de slag te gaan met PV-installaties. Volg een cursus bij Omega Training, zodat u voortaan op de juiste manier zonnepanelen oplevert, installeert en inspecteert! Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.