Leensjop
Groothandel

Zorg voor goede ondersteuning tijdens het slapen en koop een Auping matras

Heerlijk slapen doet u op een Auping matras. De matrassen van dit merk hebben uitstekende ventilatie, waardoor u niet snel wakker zult worden omdat u bezweet bent. Hier draagt de goede vochtafvoering ook zeker aan bij. Daarnaast biedt een Auping matras u de ondersteuning die u nodig heeft om goed te slapen. De matrassen hebben 10.000 ondersteuningspunten, waardoor u verzekerd bent van een heerlijk ligcomfort. Een Auping matras is de investering zeker waard. Vooral ook omdat de matrassen van dit merk een lange levensduur hebben, waardoor u er vaak ruim tien jaar mee vooruit kunt.

Kies uit diverse matrassen en lattenbodems van gerenommeerde merken

Wanneer u een Auping matras gaat kopen, bezoekt u het best eens de beddenwinkel van Jack Suykerbuyk in Etten-Leur. Deze speciaalzaak heeft een ruim aanbod aan boxsprings, ledikanten, topmatrassen en lattenbodems van dit merk. U heeft dus een uitgebreide keuze en vindt er zeker een bed dat perfect op uw wensen aansluit. Naast Auping vindt u in het assortiment van deze beddenzaak ook bedden en matrassen van andere Nederlandse topmerken. Denk hierbij aan M Line, TEMPUR® en ERGOSLEEP®. Twijfelt u welk matras u het beste kunt kopen? Dan kunt u in de showroom een slaaptest doen waarbij gekeken wordt naar uw slaaphouding. Vervolgens ontvangt u een persoonlijk advies over de matrassen die het beste bij uw slaaphouding passen.

Stel zelf uw droombed samen

Naast matrassen, boxsprings en ledikanten kunt u bij Jack Suykerbuyk in Etten-Leur ook diverse andere slaapbenodigdheden kopen. Zo vindt u er ook hoogwaardig bedlinnen waarmee u uw bed nog comfortabeler kunt maken. Daarnaast verkopen ze hoofdkussens en dekbedden van uitstekende kwaliteit. U vindt er dus alles wat u nodig heeft om zelf uw droombed samen te stellen. Bezoek de winkel en bekijk de mogelijkheden op uw gemak. De deskundige medewerkers helpen u, indien gewenst, graag bij het maken van uw keuze.

https://altijdlekkerslapen.nl/