Leensjop
Banen en opleidingen

Betrouwbare loopbaancoaching in Nijmegen en omgeving

Wanneer je op zoek bent naar loopbaancoaching in Nijmegen of de nabije omgeving van deze stad, wil je natuurlijk dat deze aangeschreven staat als betrouwbaar. Zo ga je met een goed gevoel naar jouw coach toe en weet je dat je alles met deze persoon kunt bespreken. Dat is precies waar MD-act voor staat. De coaches van dit bedrijf hebben vele jaren ervaring met het adviseren en begeleiden van mensen tijdens hun carrièretraject. Loop je ergens tegenaan bij het vinden van een nieuwe baan? Wil je bepaalde zaken bespreekbaar maken op je huidige werkplek? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet zo goed welke deze kan zijn? Dan ben je hier zeer zeker aan het juiste adres.

Maak kennis met de coaches

Bij MD-act vind je twee ervaren coaches die klaar zijn om met én voor jou aan de slag te gaan. Deze coaches zijn Robert Wouterse en Mariëlle Damoiseaux. Beide zijn zij gespecialiseerd in loopbaancoaching voor cliënten in Nijmegen en omgeving. Robert staat bekend om zijn persoonlijke en betrokken aanpak. Normaliseren is zijn kracht; humor is hierbij een belangrijk element. Je zult bij deze coach snel merken dat je veel meer kunt dan je in eerste instantie wellicht dacht. Mariëlle helpt je graag met het verleggen van je grenzen. Samen onderzoek je jouw kwaliteiten en sterke kanten, welke de basis zijn voor jouw succes.

Ga aan de slag met jouw traject!

Ben jij klaar om te starten met loopbaancoaching bij dit deskundige bedrijf in Nijmegen? Waar wacht je dan nog op? Ga aan de slag met de start van jouw nieuwe leven. Tijdens en na de gesprekken met jouw coach, merk je al snel dat je anders in het leven staat. Je hebt de kracht om uitdagingen aan te gaan en successen te bereiken. Voor meer informatie bezoek je de website of neem je contact op dit adviesbureau.

https://md-act.nl/