Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Een pensioenplan opstellen met een onafhankelijk pensioenadviseur

Als een werkgever voor zijn personeel een pensioenplan wil uitwerken met een onafhankelijk pensioenadviseur is de eerste vraag die bij hem of haar opkomt: ‘Wie moet ik benaderen en op basis waarvan? Wie heeft kennis van zaken en voldoende ervaring? Het is belangrijk dat er een partij naar kijkt die onafhankelijk is. Een onafhankelijk pensioenadviseur die geen banden met verzekeraars, premiepensioeninstelling en/of pensioenfondsen heeft. Pensioenrechtadviseur Dirk-Jan Plate heeft met niemand een samenwerkingsovereenkomst. Hij mag bemiddelen maar doet dat niet. Hij adviseert, brengt de wensen in kaart en zoekt naar een oplossing ongeacht wat de pensioenverzekeraars aanbieden. 

Nadat het plan is uitgewerkt bent u zo pensioenwegwijs gemaakt dat de onderbrenging van het pensioen u gemakkelijk afgaat. U heeft hem pas weer nodig als er een wetswijziging in de pijpleiding zit of voor creatieve ideeën. Pensioenlogica is net zoals u proactief zodat we daar samen op kunnen anticiperen.  

 

Een onafhankelijk pensioenadviseur vinden met ervaring

Kennis is interessant als u het toepast. Toegepaste kennis zorgt voor ervaring. Onafhankelijk pensioenadviseur blijft nieuwsgierig en vergaart aan de lopende band kennis. Ook omdat hij het nodig heeft voor zijn artikelen. Het liefst vertaalt hij de soms moeilijke onderwerpen naar de praktijk. Uw praktijk. 

Een duidelijk plan opgesteld

Een goed advies begint met een plan. U bouwt deze samen met Pensioenlogica. Dirk-Jan Plate gebruikt uw input, wensen, situatie om gecombineerd met de kleine pensioenlettertjes waar de mooiste oplossingen uit voortkomen tot een bedrijfsmatig pensioenplan te komen. U wordt gaandeweg volledig wegwijs gemaakt in de pensioenwereld waardoor u betere keuzes kan maken. Vraag vooral alles en blijf kritisch dat is de basis waarop Pensioenlogica graag met zijn relaties samenwerkt. 

Pensioenlogica

Als onafhankelijk pensioenadviseur wordt Dirk-Jan Plate ingehuurd door werkgevers maar ook door ondernemingsraden, personeelsvertegenwoordigingen en individuele werknemers. Of een HR-manager of arbeidsjurist die met hem wil sparren om tot een oplossing te komen. Pensioen biedt vaker oplossingen dan u misschien voor mogelijk houdt. Pensioenlogica helpt u graag verder.

Heeft u interesse in een pensioenplan of bent u op zoek naar een pensioenjuridisch opgeleid adviseur? Bekijk dan eens de website van Pensioenlogica voor meer informatie over alle diensten die hij u kan aanbieden.