Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Kies voor duurzaam beleggen en help een betere toekomst creëren

U streeft naar een betere toekomst. Er zijn verschillende manieren om uw steentje bij te dragen. Een daarvan is duurzaam beleggen. Optimix Vermogensbeheer N.V. is een organisatie die aandacht heeft voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij moet u vooral denken aan ondernemingen die innovatieve ecologische oplossingen bedenken die iets toevoegen aan de toekomst. Deze bedrijven hebben hoge scores volgens de Environmental, Social en Governance (ESG) criteria, wat inhoudt dat zij een positieve invloed hebben op duurzaamheid. Optimix Vermogensbeheer N.V. investeert in deze organisaties om hen te steunen in hun werkzaamheden.

Bepaal zelf welke thema’s u het meest aanspreken

De ondernemingen die zijn aangesloten bij deze vermogensbeheerder zijn zeer bewust geselecteerd. Er zijn enkel bedrijven uitgekozen die een wezenlijke verandering binnen de huidige samenleving kunnen bewerkstellingen. Wanneer u duurzaam wilt beleggen, heeft u de keuze uit twee categorieën. De eerste categorie is Duurzaamheid & Innovatie, waarbij de focus ligt op bedrijven die op innovatieve wijze productieprocessen verbeteren, voornamelijk vanuit ecologische motieven. Dit verloopt bijvoorbeeld door energiezuinige technologische ontwikkelingen in te zetten. De andere categorie is Schone Aarde. Bedrijven die hieronder vallen, zijn vooral bezig met het vinden van schone energiebronnen, zoals water, energie en milieu. Door duurzamere energie te produceren, trekken zij ten strijde tegen klimaatverandering.

Steun organisaties die voor verandering kiezen

Duurzaam beleggen heeft niet alleen financiële voordelen, maar ook maatschappelijke. Dankzij de nodige financiële steun is het voor bedrijven die aan de toekomst denken mogelijk om een verschil te maken. Indien u deze bedrijven wilt steunen, is het raadzaam om contact op te nemen met Optimix Vermogensbeheer N.V. Wanneer u ervoor kiest om duurzaam te beleggen, wordt u hierbij zorgvuldig begeleid. De vermogensbeheerder helpt u bij de keuze voor bedrijven die zich inzetten voor het milieu. Steun organisaties die écht voor verandering kiezen en draag zo uw steentje bij aan het bouwen van een betere wereld.