Leensjop
Industrie

Laat de vetafscheider legen tegen een vast tarief

Bij veel bedrijven in de dienstverlenende sector zoals horeca, maar ook in de levensmiddelenindustrie, is het een wettelijke verplichting om een vetput of vetafscheider te hebben én te gebruiken. Door gebruik te maken van deze scheidingsmethode wordt voorkomen dat de riolering verstopt of aangetast raakt door drijvende vetten en oliën. Wanneer het warme afvalwater afkoelt, stolt het vet en de olie namelijk tot een vaste massa. Het gevolg is dat deze massa zich hecht aan de wanden van het riool wat verstoppingen veroorzaakt. Om deze situatie te voorkomen en de vele kosten die daarmee gepaard gaan, is het bijvoorbeeld voor horecagelegenheden en levensmiddelenproducenten verplicht om een vetput te hebben. Maar deze vetafscheider moet u natuurlijk ook regelmatig laten legen. Waar kunt u als ondernemer dan terecht?

Waarom kiezen voor een gespecialiseerd rioleringsbedrijf?

Van Vught Rioleringen is een van de weinige dienstenaanbieders door heel Nederland en België die de vetafscheider voor u kan legen. De medewerkers zijn hier gespecialiseerd in en voeren dit op vakkundige, veilige én efficiënte wijze uit. Bovendien worden bij deze expert altijd passende tarieven gehanteerd, op maat van uw onderneming. Dat is namelijk wel zo eerlijk! Het is bovendien ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten waarbij uw vetafscheider regelmatig geledigd wordt tegen een vaste jaarprijs. Zo hoeft u nooit meer zelf na te denken over het laten legen van de vetafscheider, maar wordt de lediging periodiek voor u geregeld.

Maak een afspraak voor het legen van de vetput

Wilt u ook genieten van een uitstekende service? Neem dan contact op met Van Vught Rioleringen en maak een afspraak voor het legen van uw vetafscheider. Dan zijn deze specialisten snel naar u onderweg om de reiniging uit te voeren! Wacht niet langer en zorg ervoor dat uw onderneming voldoet aan alle regelgeving die is vastgesteld in de omgevings- en milieuwetten.

https://www.vanvughtrioleringen.nl/