Leensjop
Image default
Dienstverlening

Verschillende niveaus van taalcursussen Nederlands bij The Square Mile

Taalinstituut The Square Mile is een gerenommeerd taaltrainingsinstituut dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige taalopleidingen aan zowel individuen als bedrijven. Met een focus op maatwerk en resultaatgerichte benaderingen, biedt The Square Mile een breed scala aan taaltrainingen in verschillende talen, waaronder Engels, Nederlands, Duits en Spaans. Door innovatieve lesmethoden te combineren met ervaren taaldocenten, streeft The Square Mile ernaar om haar studenten te helpen hun communicatieve vaardigheden te verbeteren en hun professionele doelen te bereiken. Met een bewezen staat van dienst in het leveren van effectieve taaltrainingen is The Square Mile een gewaardeerde partner voor organisaties die streven naar taalvaardigheid en interculturele communicatie in een geglobaliseerde wereld.

De Duitse taal onder de knie krijgen

Een cursus zakelijk Duits bij taleninstituut The Square Mile is gericht op zakelijk taalgebruik en gaat verder dan alleen het bestellen van een kopje koffie. De taalcursus wordt aangepast aan uw behoeften en wensen, afhankelijk van uw niveau, beroep en situatie. Of u nu een technisch, juridisch, of zakelijk Duits wilt leren, er wordt een passende cursus voor u samengesteld.

De cursus kan zowel incompany, online, als op locatie gevolgd worden, individueel of in een groep. De taaltrainers zijn ervaren native speakers met specifieke achtergronden in bijvoorbeeld techniek, zakelijkheid of financiën. Tijdens de cursus wordt er aandacht besteed aan zowel spreken als schrijven in het Duits, afgestemd op uw huidige niveau en doelstellingen.

Voor meer informatie over de cursusinhoud en om uw startniveau in te schatten kunt u terecht op de website van The Square Mile. Daar kunt u ook een taalniveautest doen en contact opnemen voor persoonlijk advies.

Wat zijn de verschillende niveaus van de taalcursus Nederlands?

De taaltraining Nederlands bij The Square Mile heeft verschillende niveaus, afhankelijk van uw startniveau en leerdoelen. De verschillende niveaus worden beschreven volgens het Europees referentiekader voor talen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende niveaus:

  1. Beginner niveau A1: Deze taaltraining is geschikt voor mensen die nog geen of weinig kennis hebben van de Nederlandse taal. U leert algemene vaardigheden om toe te passen in alledaagse situaties, zoals luisteren, spreken, schrijven en lezen. De taaltraining duurt 40-60 uur.

  2. Beginner niveau A2: Deze taaltraining is het vervolg op de basiscursus niveau A1. U leert communiceren met meer vertrouwen en de branche gerelateerde woordenschat zal vergroot worden. De taaltraining duurt 40-60 uur.

  3. Gevorderd niveau B1: Deze taaltraining is geschikt voor mensen die zich al kunnen redden in dagelijkse situaties. U leert beter te communiceren met uw zakenrelaties en de nauwkeurigheid in communicatie zal verbeterd worden. De taaltraining duurt 30-40 uur.

  4. Gevorderd niveau B2: Deze taaltraining zorgt voor extra verdieping en is geschikt als u zich kunt redden in het merendeel van zakelijke relaties. U leert vol zelfvertrouwen communiceren, zelfs bij onverwachte situaties. De taaltraining is 30-40 uur.

  5. Vergevorderd niveau C1: Deze taaltraining zorgt voor professionalisering van uw zakelijk Nederlands. U leert effectief presenteren, overtuigend schrijven en complex taalgebruik. De taaltraining is 30-40 uur.

  6. Vergevorderd niveau C2: Deze taaltraining is geschikt voor mensen die de Nederlandse taal op hoog niveau beheersen. U leert snel te reageren en uit te blinken in moedertaaltempo. De taaltraining is 30-40 uur.

Daarnaast zijn er ook specifieke taaltrainingen voor ondersteunend personeel, correspondentie en ad-hoc coaching beschikbaar.

https://www.thesquaremile.nl/