Leensjop
Dienstverlening

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij de huisarts in Eindhoven

Heeft u bepaalde klachten waar u zich zorgen over maakt? Dan is het verstandig om naar een vertrouwde huisarts in de omgeving van Eindhoven te gaan. Huisartsenpraktijk Keunen biedt een breed pakket aan eerstelijns zorg. Zo kunt u bij het diplomeerde team terecht voor het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen, het wrattenspreekuur en het uitvoeren van vaatonderzoek in de benen. Daarnaast is er ook regelmatig een spreekuur voor hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Wilt u stoppen met roken en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Ook dan staat deze huisarts in Eindhoven voor u klaar.

Kies voor een vertrouwde huisarts in de buurt van Eindhoven

Bent u onlangs in Eindhoven komen wonen en zoekt u nog een vertrouwde huisarts? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers bij Huisartsenpraktijk Keunen. Dit vakkundige team bestaat uit twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. Naast een breed pakket aan eerstelijns zorg, heeft deze huisarts in Eindhoven een nauwe samenwerking met het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Dat alles om u de zorg te bieden die u verdient. De huisarts luistert aandachtig naar uw situatie om antwoord te vinden op uw vraag of een oplossing voor uw klachten. Uw klachten worden serieus behandeld door een van de gespecialiseerde huisartsen.

Plan een afspraak in bij de huisarts in Eindhoven

Wilt u zich aanmelden als nieuwe cliënt bij Huisartsenpraktijk Keunen? Dat doet u heel eenvoudig online. Vul het formulier zo uitvoerig mogelijk in en de assistent neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U laat weten wat uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer is. Daarnaast hoort de huisarts in Eindhoven graag wat uw verzekeraar is en waar uw huidige huisarts nu is. Heeft u zich ingeschreven? Dan kunt u in het vervolg ook online een herhaalrecept aanvragen of gebruikmaken van een elektronisch consult. Ideaal als u geen afspraak wilt maken, maar wel een vraag wilt stellen aan uw dokter of praktijkondersteuner.