Leensjop
Image default
Dieren

Breng u hond of kat naar een dierenpension nabij Chaam voor de beste zorg

Als u de zorg voor uw huisdier tijdelijk uit handen geeft, wilt u natuurlijk zekerheid hebben dat uw dier goed verzorgd zal worden. Ten noordwesten van Chaam ligt een dierenpension waar uw hond of kat alle ruimte heeft en de zorg en aandacht krijgt die hij of zij verdient. Dierenpension de Wildert is in 2006 opgericht. Voor deze tijd waren de eigenaars al jarenlang actief als hondenfokkers. Het dierenpension biedt een verzorging aan met aandacht van het welzijn van huisdieren, volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie DiBeVo.

Een comfortabel verblijf

U kunt uw hond achterlaten bij dit dierenpension nabij Chaam tijdens uw vakantie, maar ook op doordeweekse dagen terwijl u op uw werk bent. De honden verblijven in ruim opgezette, verwarmde binnenverblijven. De dieren kunnen zich uitleven in ruimtes die geschikt zijn gemaakt om in te spelen. Bij mooi weer kunnen ze gebruik maken van de speelweides buiten en bij slecht weer kan er worden uitgeweken naar binnen. De katten verblijven in ruimtes die zijn ingericht als woonkamers; op die manier is de overgang naar een nieuwe omgeving gemakkelijker voor de dieren.

Maak gebruik van een van de extra services

Dierenpension de Wildert biedt verschillende services aan die uw leven gemakkelijker maken. Zo kunt u gebruik maken van een haal- en brengservice, zodat u zelf niet naar het dierenpension nabij Chaam hoeft te komen. Moet uw hond of kat nog gechipt of geregistreerd worden? Dat kan geregeld worden bij het dierenpension. Het is ook mogelijk om uw hond tot in de puntjes te laten verzorgen bij het pension. U kunt namelijk een wasbeurt voor uw hond aanvragen tijdens zijn of haar verblijf. Er is bovendien een trimsalon aanwezig, waar ook honden die niet in het dierenpension verblijven terecht kunnen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met het team van dit dierenpension in de buurt van Chaam.