Leensjop
Dienstverlening

Een bedrijf met vele diensten omtrent kunststofbewerking

Om kunststof 3-assig en 5-assig CNC te frezen is het kiezen van deskundig bedrijf van groot belang. Alleen dat weet u zeker dat het op professionele wijze voor u gedaan wordt. Maak daarom kennis met REMA Kunststoftechniek. Zij hebben jarenlange ervaring hiermee en zijn daarom perfect in staat om voor hoogwaardige kunststofmaterialen te zorgen die geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Laat verschillende toepassingen frezen

Bij REMA Kunststoftechniek beschikken ze over een zeer groot en modern machinepark. Hiermee werken ze zowel kleine als grote series voor u af. Binnen het machinepark beschikken ze over diverse CNC draai- en freesbanken met automatische stafaanvoer om kunststofmaterialen voor uw bedrijf te bewerken. Voor kunststofbewerking en kunststof 3-assig en 5-assig CNC laten frezen zit u bij hen dus helemaal goed. Maar wat is nu precies het verschil tussen 3-assig frezen en 5-assig frezen?

Kunststof 3-assig frezen en 5-assig CNC frezen: het verschil

Bij 3-assig frezen is het enkel mogelijk om van bovenaf te bewerken. Gaat u met 5-assig CNC frezen? Dan is een bewerking van kunststof aan vijf kanten mogelijk in slechts één opspanning. Wanneer u binnen uw bedrijf diverse kunststofmaterialen gebruik en op zoek bent naar een professionele partner om deze te bewerken, helpen de professionele medewerkers van dit bedrijf u dan ook graag verder. Het 3-assig en 5-assig CNC frezen van kunststof heeft namelijk heel wat toepassingen! Voorbeelden hiervan zijn het boren van gaten, het frezen van sleufgaten en het afvlakken van plaatwerk.

Kies de toepassing die geschikt is voor uw bedrijf

Bij REMA Kunststoftechniek hebben ze ervaring met verschillende technieken voor diverse sectoren in Brabant. Kies voor hoogwaardige kunststofbewerking voor uw bedrijf en ga in zee met deze specialist. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden wanneer u uw wensen kenbaar maakt. Wilt u graag meer informatie ontvangen over hun diensten? Neem dan vrijblijvend contact met hen op.