Leensjop
Image default
Dienstverlening

Er zijn de volgende soorten lichtdoorlatende overdekkingen

Er zijn de volgende soorten lichtdoorlatende bekledingen: ramen, glas in lood (glazen wanden), vitrines (voor het bekijken van tentoonstellingen) en lichtdoorlatende bekledingen (dak). Deze constructies hebben de volgende vereisten:

-Zorg voor gestandaardiseerde verlichting;

– Warmte- en geluidsisolatieprestaties; – Stijfheid en stijfheid

– Stijfheid en kracht;

-Reinbaarheid.

De ramen zijn lichtdoorlatende omhulsels die het binnenklimaat van het gebouw behaaglijk maken door zonlicht binnen te laten en te ventileren.

De structuur van de opening is samengesteld uit kozijnen en vensterbanken. Het raamkozijn (raameenheid) is samengesteld uit het raamkozijn en glasparels die in het raamkozijn zijn bevestigd. De glaskralen zijn samengesteld uit verticale (vleugels) en horizontale (balken) elementen. Vleugels en dakramen kunnen leeg zijn (niet scheurbaar) of open in verschillende openingspatronen

a-draaibaar; b-kantelend (balk); c-roterend kantelen; d-horizontaal schuivend, kan worden verzonken in de muur; e-vouw accordeon type; f, g-cantilever kan worden gedraaid (met verticale of horizontale spil); h-ophanging (draaien rond de bovenste poolas)

Dubbele en driedubbele beglazing worden gebruikt om de thermische en geluidsisolerende eigenschappen van ramen te verbeteren. Hout, metaal en kunststof worden gebruikt om raamkozijnen en vleugels te maken

De voordelen van aluminium deuren zijn weerstand tegen harde omgevingsinvloeden, brandwerendheid, geluidsisolatie en hoge thermische isolatieprestaties. Vergeleken met ijzeren deuren zijn aluminium deuren corrosiebestendiger en lichter in gewicht. De nadelen van aluminium deuren zijn de hoge prijs (2-3 keer hoger dan kunststof deuren) en de mogelijkheid van elektrochemische corrosie bij contact tussen aluminium en andere metalen.

 

Stalen deuren zijn een van de meest betrouwbare deurtypes. Stalen deuren kunnen worden geverfd met verschillende decoratieve verven. De warmte-isolerende stalen deur heeft een goede geluidsisolatie, koudebestendigheid en hoge brandwerendheid.

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap793-830.html