Leensjop
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een boek laten printen van uitstekende kwaliteit

Heb je een verhaal geschreven en wil je dit nu graag als boek laten drukken? Dat is een heel goed idee, want zo kan je iedereen laten kennismaken met jouw schrijftalent. Bovendien is je boek printen en het echt vast kunnen houden dé kroon op al je harde werken. Daar kan geen literatuurprijs tegenop! Maar je wilt natuurlijk wel dat je boek in een goede kwaliteit gedrukt wordt. Daarom is het slim om een expert, zoals Bookadew, in te schakelen. Hier kun je boeken laten drukken in grote en kleine oplages en profiteer je altijd van een scherpe prijs. Meer kun je toch niet wensen?

Dankzij de prijscalculator heb je snel inzicht in de drukkosten

Misschien denk je dat het laten printen of drukken van een boek heel duur is. Bij Bookadew is dat zeker niet het geval. Hier drukken ze jouw boek tegen een scherp tarief. Door de online prijscalculator zie je zelfs meteen hoeveel jouw drukwerk ongeveer gaat kosten. Voer een aantal gegevens in en je ziet meteen een bedrag. Zaken die je in moet vullen zijn bijvoorbeeld:

  • Het soort cover dat je wilt
  • Wat voor papiersoort je wilt
  • Het aantal pagina’s van je verhaal
  • Of je in kleur of zwart-wit wilt laten drukken

Bestel meteen of vraag eerst een inkijkexemplaar aan

Ben je tevreden met de prijsindicatie? Dan kun je jouw boek meteen laten printen. Wil je eerst het resultaat met eigen ogen zien voordat je op drukken overgaat? Bestel dan eerst een inkijkexemplaar. Dan zie je meteen of het drukwerk aan je verwachtingen voldoet of niet en kun je nog aanpassingen laten aanbrengen.

Laat je inspireren en vraag om advies

Weet je nog niet precies hoe je jouw boek wilt laten printen? Bezoek dan de website van Bookadew en doe inspiratie op door afgeronde projecten te bekijken. Ook kun je natuurlijk de professionals van dit bedrijf om advies vragen. Zij helpen je maar al te graag bij het publiceren van jouw levenswerk.