Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Kies voor uw grootkeuken voor vakkundig onderhoud

Heeft u een grootkeuken in uw restaurant, hotel of café? Dan dient deze te voldoen aan de wettelijke norm op het gebied van onderhoud en hygiëne. Voor het onderhoud van uw grootkeuken schakelt u een professioneel bedrijf in. Valor Services draagt een steentje bij aan uw voedselveiligheid en imago. Weten uw bezoekers dat uw keuken netjes en schoon is? Dan komen ze eerder terug! En dat is wat u wilt, toch? De experts van dit bedrijf bieden u een grondige dieptereiniging van uw keuken, inclusief onderhoud van uw keukenapparatuur. Daarnaast is dit bedrijf gespecialiseerd in luchtkanaalreiniging. Kiest u ook voor dit bedrijf voor de reiniging van uw keuken?

Wat kunt u verwachten van grootkeuken onderhoud?

De experts begrijpen als geen ander dat u er alles aan doet om het onderhoud van uw grootkeuken bij te houden. Soms is het echter lastig. U kunt vast niet overal bij en de keukenapparatuur is het grootste gedeelte van de dag in gebruik. U wilt immers dat uw werkzaamheden door kunnen gaan voor uw gasten. Een dieptereiniging van Valor Service bestaat uit een volledige reiniging van uw keuken, inclusief plafonds, wanden en vloeren. Daarnaast wordt uw keukenapparatuur goed onderhouden, worden oude kitlagen verwijderd en worden er nieuwe kitlagen aangebracht. Uiteraard worden de werkzaamheden altijd volgens de HACCP-richtlijnen uitgevoerd. Wilt u liever meer informatie over luchtkanaalreiniging? Lees dan snel verder.

Waarom u een luchtkanaalreiniging laat uitvoeren

Naast het onderhoud van een grootkeuken, staat Valor Services ook voor u klaar met een luchtkanaalreiniging. Dit beperkt het risico op brand en verbetert de luchtkwaliteit binnen uw pand. Dit is met name geschikt voor horeca en in industrieën waar gewerkt wordt met chemicaliën. Een gezonde werkomgeving is het belangrijkst, toch? Experts kunnen uw luchtfilter vervangen, het onderhoudsprogramma beheren en verschillende luchtgroepen reinigen. Als u speciale filters heeft, maakt het bedrijf de filters voor u op maat. Dat is de service die u van een specialist kan verwachten.