Leensjop
Woning en Tuin

Een robuuste boomstamtafel maakt uw interieur compleet

Bent u op zoek naar een item of meubel wat uw interieur een bijzondere flair zal geven? Wilt u natuurlijke materialen betrekken in uw interieur om deze meer rust te laten uitstralen? De boomstamtafels van iQonya zijn een robuuste en prachtige toevoeging aan uw eetkamer en zullen u jarenlang van plezier voorzien. Naast boomstamtafels, creëert iQonya ook andere natuurlijke interieurartikelen, zoals salontafels, krukken en bankjes of tafelaccessoires. Mooie natuurlijke artikelen om uw interieur helemaal compleet te maken. Uw interieur ademt zo een robuuste en stijlvolle sfeer. Zo geniet u van een beetje prachtige natuur in uw woning.

Kies de houtsoort voor uw boomstamtafel

Alle producten van iQonya, waaronder de boomstamtafel, bieden we aan in verschillende soorten hout. Zo kunt u kiezen uit jeneverbes-, eucalyptus-, ceder- en olijfhout. Kies de houtsoort die het beste bij uw smaak en interieur past. De tafels en andere artikelen worden gezaagd en hier ontstaan wonderlijke stukken uit die uw huis een natuurlijke en rustige uitstraling geven. Geen stuk hout is gelijk, dus u weet dat uw boomstamtafel of boomstamkrukje een uniek product zal zijn! Deze producten zijn met de hand gemaakt en stralen daardoor een gevoel van authenticiteit en zijn tijdloos. Wie wil er nou niet een stukje prachtige natuur in het interieur terugzien?

Een boomstamtafel is maatwerk

Omdat de producten van iQonya met de hand gemaakt worden is elk product uniek. Neem een kijkje in de galerij van iQonya wanneer u foto’s wilt bekijken van de producten die ze maken. Of neem contact met ze op om op afspraak te komen kijken in de showroom en zie wat voor verschillende toepassingen mogelijk zijn. Ook kunt u op de webshop producten meteen bestellen. Deze worden wanneer uw bestelling boven de € 50 is gratis bezorgd. Kom er zelf achter wat een prachtig stuk hout al wel niet kan doen met uw interieur!