Leensjop
Vervoer en transport

Koerier Haaksbergen voor vakkundige service

Bij Koeriersdienst omgeving Haaksbergen helpen wij u graag verder bij het vervoeren van uw goederen. Wanneer u zelf geen tijd heeft om goederen te vervoeren of daar niet genoeg plek voor heeft, wilt u uiteraard dat dit professioneel gebeurt. Het gaat immers om uw eigen goederen en schade zou u alleen maar extra kosten opleveren. Bij Koerier Haaksbergen bent u dan aan het goede adres om uw goederen in Nederland en in Europa te vervoeren.

 

Koerier Haaksbergen voor al uw diensten

Met onze koeriers kunt u rekenen op service, kwaliteit en klantgerichtheid. Al onze zendingen gebeuren betrouwbaar en zorgvuldig en onze chauffeurs beschikken over een VOG. Wij nemen u als klant dan ook erg serieus en beschikken over een transportgoederen verzekering. Koerier Haaksbergen is snel en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan. 24 uur per dag en 7 dagen per week bieden we deze service aan.

 

Wij bieden diverse diensten om u zo goed mogelijk te helpen. Zo doen wij aan spoedzendingen, pakketten, postbusservice, ADR, stadsdistributie, postbezorging en hebben al onze pakketten een track en trace zodat u eenvoudig kunt zien waar uw pakket is. Ook kunnen wij u een telefoontje doen wanneer uw pakket afgeleverd is. Met onze verschillende vervoersmiddelen kunnen wij verschillende pakketten vervoeren, van breekbare producten tot grote aantallen.

 

Onze tarieven zijn eerlijk, transparant en gebaseerd op verschillende factoren. Zo speelt het gewicht, de afmetingen en het uiteindelijke product mee met de prijsopbouw. Wij hanteren een minimum orderbedrag van €40,-.

 

Wij helpen u graag verder bij het verzenden van uw goederen en antwoorden graag uw vragen over onze diensten of het bedrijf. Ook kunnen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden wanneer u geïnteresseerd bent in onze tarieven. U kiest voor Koerier Haaksbergen wanneer u meer wilt bereiken dan alleen de bestemming.