Leensjop
Dienstverlening

Krijg hulp bij deze psycholoog in Breda

Ervaart u al enige tijd psychische klachten en wilt u deze klachten graag aanpakken? Dan is het een goed idee om naar een psycholoog te gaan in Breda. Zo kunt u samen met een gespecialiseerd en deskundige psycholoog de oorzaak van uw klachten bespreken en behandelen tijdens een passende behandeling. Wanneer u een psycholoog zoekt in regio Breda, dan bent u gebaat bij Psychologiepraktijk Floor. Uw psycholoog zal dan Floor van de Eijnden zijn. Zij is de psycholoog die werkzaam is in deze praktijk en veel ervaring en kennis heeft. Daarnaast luister ze naar uw verhaal en probeert ze u zo goed mogelijk te helpen door middel van een behandeling op maat waar u zich comfortabel bij voelt. Lees verder als uw wilt weten wat zij voor u kan betekenen.

Diverse vormen van therapie

Wanneer u kiest voor deze praktijk, dan kunt u ervoor kiezen om voor verschillende soorten therapieën te kiezen. U kunt hierbij denken aan schematherapie, cognitieve gedragstherapie en interpersoonlijke psychotherapie. Afhankelijk van uw klachten zal er samen met u worden gekozen voor een bepaalde vorm van therapie. Bij deze psycholoog in Breda worden verschillende klachten behandeld, zoals angstklachten, negatief zelfbeeld, lifestyle problemen en een burn-out. Tijdens het intakegesprek wordt er gekeken bij wat voor behandeling u baat bij zult hebben. Dit intakegesprek dat plaatsvindt met deze psycholoog in Breda is het eerste gesprek dat u met Floor van de Eijnden voert. Dit is een kennismaking waarin de oorzaak van uw klachten en uw huidige situatie wordt besproken in een veilige sfeer. Na het intakegesprek wordt er een behandelding vastgesteld waarmee u een tijd mee aan de slag gaat om uw klachten op den duur te kunnen verminderen.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Heeft u interesse in deze psycholoog in Breda en wat zij voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op. U kunt zowel telefonisch als per e-mail of via het contactformulier contact opnemen. Ook als u vragen heeft over de therapieën of iets anders, kunt u deze aan haar stellen. Wanneer u zich direct wilt aanmelden, dan kunt u dit het beste doen via het bestemde formulier op de website.