Leensjop
Dienstverlening

Laat een radiateur reparatie over aan de specialist

Vertoont uw radiateur kuren en wilt u deze laten repareren? Dan kunt u dit het beste laten doen door een specialist. In Waalwijk is bijvoorbeeld het bedrijf RDN gevestigd. Dit bedrijf heeft diverse aircospecialisten in dienst die zowel de airco als de radiateur van uw auto kunnen repareren. In de werkplaats wordt aan uw auto gesleuteld, zodat deze na de radiateur reparatie weer als nieuw is. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn, dan halen de reparateurs deze uit het naastgelegen magazijn. Hier ligt een groot aantal producten op voorraad, die u tevens zelf kunt bestellen. Denk hierbij aan onderdelen als oliekoelers, interkoelers, condensors, compressoren, filters/drogers, verdampers en expansieventielen.

Waarom een snelle reparatie aan uw radiateur belangrijk is

Wanneer uw radiateur stuk gaat, is een snelle reparatie zeer belangrijk. Laat u dit niet direct repareren, dan loopt u het risico dat de gehele auto slechter gaat functioneren en dat de motor kapotgaat. De radiateur zorgt er namelijk voor dat de motor van uw auto niet oververhit raakt. In de radiateur zit koelvloeistof dat gekoeld wordt. Werkt dit niet meer naar behoren en wacht u te lang met de reparatie? Dan kan uw motor kapotgaan, waarmee u een stuk verder van huis bent. Wanneer u uw auto bij RDN in Waalwijk achterlaat, wordt uw radiateur in een handomdraai gerepareerd. Dit doen zij met speciale apparatuur.

Ook voor controles, onderhoud en advies

Natuurlijk kunt u bij RDN niet alleen terecht voor reparaties aan uw airco of radiateur. U bent er ook van harte welkom voor controles, onderhoud en advies over uw auto. Dit bedrijf is STEK-gecertificeerd, wat wil zeggen dat ze garant staan voor een professionele service, hoogstaande kwaliteit en een milieuvriendelijke werkwijze. Bovendien zijn alle specialisten gediplomeerd en weten zij precies hoe ze uw auto het best en het snelst kunnen repareren.

https://rdnbv.nl/