Leensjop
Dienstverlening

Maak gebruik van de voordelen van Stock Music

Zit je vaak in de auto? Dan hoor je waarschijnlijk wel eens een leuk nummer op de radio. Om dat nummer te mogen spelen, betaalt de radio een bedrag aan de maker van het lied. Ze betalen voor het gebruiksrecht om het nummer te mogen spelen. Stel, jij hebt een video gemaakt voor jouw bedrijf of voor het bedrijf waar je werkt. Nu ben je op zoek naar een nummer wat daar goed onder past. Je denkt direct aan het nummer dat je op de radio hoorde. De rechten voor het nummer kosten heel veel geld, te veel om dit onder jouw video te zetten. De oplossing hiervoor is Stock Music van Earforce. Deze muziek is vrij van rechten en hier betaal je dus een veel kleiner bedrag voor. Zet je video kracht bij met Stock Music uit het ruime assortiment van Earforce. Kies ervoor om jouw muziek te laten componeren en produceren door Earforce.

Dit is waar je Stock Music voor gebruikt

Als je een film aan het kijken bent, komt het vaak voor dat de muziek steeds dreigender wordt. Dat creëert direct een ander gevoel. Het gebruik van deze Stock Music wordt over het algemeen veel toegepast als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over. In het assortiment van Earforce vind je ook Stock Music die geschikt is voor het bepalen van een sfeer, zoals gespannen, vrolijk of romantisch. Maar ook het benadrukken van een boodschap doe je met muziek. De setting van een film of video wordt kracht bijgezet met specifieke muziek die de locatie identificeert. Denk bijvoorbeeld aan flamenco muziek op een plein in Spanje. Als deze soorten Stock Music vind je in het assortiment van Earforce.

Stock Music is als de kers op de taart

Rechtenvrije muziek, wat is dat precies? Voor deze muziek hoef je geen geld te betalen aan de maker van een specifiek nummer. Niemand heeft dus het ‘recht’ over die muziek. De toepassing hiervan komt veel voor in films als achtergrondgeluid of als je bijvoorbeeld zelf een video maakt en deze online zet. Als je hiervoor muziek gebruikt waarbij je de rechten moet betalen, ben je snel veel geld kwijt. Het voordeel van Stock Music is dus dat je vele malen goedkoper uit bent dan bij de populaire en algemeen bekende muziek. Stock Music laat je maken door Earforce. Dit bedrijf schrijft deze vorm van muziek speciaal voor audioproducties. Ga jij bijvoorbeeld een podcast maken, dan is de Stock Music perfect voor jou.