Leensjop
Image default
Dienstverlening

Met een Security Operations Center waarborg je de veiligheid van jouw bedrijf optimaal

Het waarborgen van de veiligheid van jouw data online is vandaag de dag een belangrijk aandachtspunt voor bedrijven en instellingen. Het gebeurt steeds vaker dat computersystemen worden aangevallen door cybercriminelen. Met een Security Operations Center verbeter je de veiligheid van jouw systeem en data. Het SOC zorgt ervoor dat jouw data veilig wordt geback-upt en dat cyberaanvallen zoveel mogelijk worden afgeslagen. Een onderdeel van het systeem is dat voortdurend wordt gecontroleerd of de beveiliging van jouw systeem nog optimaal is. Zo verklein je de kans op problemen aanzienlijk.

Laat een ethisch hacker jouw systeem doorlichten

Je kunt als ondernemer zijnde gebruikmaken van de diensten van een zogenaamde ethisch hacker. Deze past dezelfde technieken toe als een cybercrimineel, maar nu met de intentie om datalekken in jouw systeem op te sporen en je hiervoor te waarschuwen. Als je gebruikmaakt van een Security Operations Center, is dat al een belangrijke stap in de goede richting. Maar soms moeten instellingen worden aangepast. Hiermee wordt jouw data optimaal beveiligd tegen misbruik. Misbruik bestaat onder meer uit het stelen van data, zoals klantgegevens. Maar het kan ook dat jouw data wordt gegijzeld. Je kunt er dan niet meer bij totdat er losgeld wordt betaald. Dit losgeld loopt, afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf of instelling, op tot miljoenen euro’s of dollars.

Ga de samenwerking aan met een betrouwbare partner tegen cybermisbruik

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jou ondersteunt bij het optimaliseren van internetveiligheid? Neem dan contact op met ConanDoyle. Zij zijn gespecialiseerd in het implementeren van een Security Operations Center voor jouw systemen. Hiermee wordt jouw data optimaal gemonitord en beveiligd. Via hun website maak je direct een afspraak voor meer informatie over de dienstverlening. Voor de samenwerking wordt jou een offerte op maat aangeboden. Als je hiermee akkoord gaat, wordt de beveiliging van jouw systeem direct geregeld.

https://www.conandoyle.eu/nl