Leensjop
Dienstverlening

Persoonlijke schuldhulpverlening nabij Rotterdam

Wilt u nu eindelijk eens van uw schulden afkomen en zoekt u hiervoor professionele schuldhulpverlening in Rotterdam? Maak dan kennis met Modus Vivendi in Zwijndrecht, dé specialist in schuldhulpbemiddeling, werkzaam in Rotterdam en omstreken. Deze organisatie is meer dan enkel een bedrijf: samen met cliënten, crediteuren, partners, medewerkers en ambassadeurs vormen zij een hechte gemeenschap. Door met deze verschillende partijen ervaring op te doen op het gebied van schuldhulp, kunnen de specialisten van Modus Vivendi u persoonlijk en gericht helpen om (grotendeels) van uw schulden proberen af te komen. Hiervoor is onder meer een professionele schuldbemiddeling voor nodig. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Lees dan verder.

Voor particulieren en bedrijven

Wanneer u woonachtig bent in Rotterdam of in de wijde omgeving, dan is het inschakelen van Modus Vivendi in Zwijndrecht voor professionele schuldhulpverlening een goed idee. Zij adviseren, informeren en staan mensen bij tijdens het proces. Door het aanbieden van schuldbemiddeling, dwangakkoorden en beschermingsbewind kunnen mensen op een effectieve en passende manier worden geholpen. Dit geldt ook voor bedrijven die tegen schulden aan lopen. Vaak krijgen bedrijfseigenaren en werkgevers het steeds moeilijker wanneer de schulden oplopen. Ook hier is Modus Vivendi mee bekend. Met hun kennis en expertise gaan ze met u aan de slag om met een passende oplossing te komen. De kennis en expertise op het gebied van schuldhulpverlening die aanwezig is bij Modus Vivendi in Zwijndrecht, vlak bij Rotterdam, worden hier op basis van de NEN 8048-1-eis aangeboden. Deze eis omvat uiteenlopende aspecten waar een schuldhulpverlener aan moet voldoen. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit!

U kunt hier ook terecht voor beschermingsbewind

Ook wanneer er in een situatie beschermingsbewind nodig is, is deze organisatie uitermate geschikt. Deze wordt altijd op maat aangeboden. U kunt voor deze dienstverlening altijd naar de mogelijkheden vragen. Maak direct een afspraak met Modus Vivendi in Zwijndrecht wanneer u behoefte heeft aan een oplossingsgerichte schuldhulpverlening in de buurt van Rotterdam.

https://modusvivendi.nl/