Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Via een bedrijf uit Wageningen een aanhanger huren

Ik moest zo snel mogelijk ergens een aanhanger zien te huren in de omgeving van Wageningen. Eerst had ik een aanhanger geregeld met een goede vriend van mij die ik mocht lenen voor een kleine klus. Maar toen ik hem kwam kijken, was hij een beetje verwaarloosd en daarbij waren de banden lek. Ik ging er eigenlijk vanuit dat ik hem meteen goed mee kon nemen, maar dat bleek niet zo. Dus moest ik snel ergens een andere aanhanger regelen voor een goede prijs, want een hoog budget had ik niet.

Met spoed een aanhanger huren in de omgeving van Wageningen

Ik was een beetje in paniek, want ik had geen idee waar ik zo snel een aanhanger kon huren in de buurt van Wageningen. Zodra ik wist dat ik de aanhanger van mijn goede vriend niet kon gebruiken, ben ik naar huis gegaan en ben ik meteen op het internet gaan kijken of ik daar iets kon vinden. Al snel kreeg ik een aantal verhuurwebsites te zien, maar daar waren de aanhangers voor mijn dag allang afgehuurd. Na een tijdje zoeken, kwam ik bij de website van Tasman Rent terecht. Daar hadden ze nog een aanhanger te huur staan voor een redelijk goede prijs.

Goede service en klantvriendelijkheid

Ik heb meteen contact opgenomen met Tasman Rent en mijn situatie aan hen uitgelegd. Op hun website stond dat je ruim een week van te voren moet reserveren, maar ik had hem al binnen drie dagen nodig. De medewerker aan de telefoon was erg vriendelijk en het was geen probleem om hem op mijn specifieke dag te huren. Ik kon wel een gat in de lucht springen. Toen ik hem op de dag ging ophalen, stond hij al helemaal klaar en hij zag er van goede kwaliteit uit. Ik heb nu een nieuw bedrijf op mijn lijstje staan als ik iets moet huren.

Tasman Rent

Bent u ook nieuwsgierig naar het brede aanbod dat Tasman Rent aan u kan verhuren? Bekijk dan de website voor meer informatie over hun aanbod en meer. Tasman Rent verhuurt onder andere personenauto’s, aanhangwagens en bestelbussen.