Leensjop
Verbouwen

Wilt u een zinken of leien dak? Dit bedrijf regelt alle diensten voor u

Weet u al of u een leien dak of een zinken dak op uw woning wilt plaatsen? Ga dan met een firma in zee waar ze verstand van zaken hebben. Het is ook handig als een firma allerlei neventaken uitvoert, bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel. Dat is makkelijker voor u als klant, omdat u dan maar een aannemer in dienst hoeft te nemen. Wilt u een zinken of een leien dak? Hegeraat Leidersbedrijf is een allround dakspecialist die u helpt bij het ontwerpen, plaatsen en reinigen van alle soorten daken. Als een jong en dynamisch bedrijf is deze firma als geen ander begaan met de wensen van de klant. Zij inventariseren uw wat er gedaan moet worden en zorgen dat de verwachtingen overtroffen worden.

Heeft u een vies zinken of leien dak? Laat het schoonmaken en beschermen!

Heeft u een zinken of leien dak op uw woning? En wilt u dat het dak er zelfs na vele jaren nog mooi uitziet? Laat uw dak dan regelmatig reinigen. Schakel hier een van dé experts op dit gebied voor in. Hegeraat Leidekkersbedrijf is een jong bedrijf dat gebruikmaakt van werkprocessen van vroeger en dit uitvoert met moderne technieken en materialen. Die combinatie zorgt voor een goede reiniging, onderhoud en plaatsing van een dakkapel. Dit vakmanschap laat zich zien door het oogverblindende eindproduct. Veel andere bedrijf lopen over het dak, maar dat kan voor scheurtjes zorgen in leisteen die in de winter zorgen voor gebroken leien. Daarom gebruiken ze bij Hegeraat Leidekkersbedrijf speciale houten leidekkersladders om deze beschadigingen te voorkomen en toch een goede reparatie, reiniging of plaatsing te leveren.

Allround leidekkersbedrijf voor een nieuw zinken en leien dak

Bent u in het bezit van een zinken dak voor op uw woning als particulier zijnde? Of werkt u misschien bij een Bisdom, de overheid of de Monumentenzorg. Dankzij Hegeraat Leidekkersbedrijf ziet uw bedrijf er weer spik en span uit. Naast experts in het plaatsen, leveren en ontwerpen van zinken en leien daken, levert dit veelzijdige bedrijf ook zaken als dakkapellen. Natuurlijk wordt die perfect geplaatst en zullen alle timmerwerkzaamheden die met uw dak te maken hebben tot in de puntjes worden verzorgd. Hoe kunt u uw zinken of leien dak zo mooi mogelijk houden? Hegeraat Leidekkersbedrijf weet het antwoord: impregneren. Door het zelfontwikkelde middel van dit bedrijf garanderen zij een mos- en aanslagvrij dak voor minstens vijf jaar lang.