Leensjop
Bedrijven

Een Stackdoor om uw geldautomaat optimaal te beschermen

Bent u werkzaam bij een bank? Dan maakt u zich vast zorgen over de geldautomaat. U vindt het belangrijk dat deze optimaal beschermd is. Dujardin staat in dit geval voor u klaar. De specialisten van dit bedrijf installeren sterke rolluiken en stapelhekken, zoals de Stackdoor, rond uw ATM om hem ’s nachts te beschermen tegen vandalisme en diefstal. Ruimtes met een geldautomaat worden voorzien van explosiewerende panelen. Werd uw ATM toch gekraakt? Reken dan op Dujardin om hem af te voeren en een nieuwe te plaatsen. Zij werken nauw samen met verschillende banken voor het plaatsen en opslaan van geldautomaten. De specialist ontzorgt u volledig.

Beveilig uw pand met het innovatieve Stackdoor stapelhek

Als u uw winkel of bedrijfspand goed wilt beveiligen, kiest u voor een Stackdoor. Zo houdt u zeker de dieven buiten de deur! De Stackdoor biedt heel wat voordelen in vergelijking met een traditioneel rolhek. Dit hek neemt minder plaats in dan een gewoon rolhek en oogt bovendien veel knapper. In tegenstelling tot een rolhek, worden de panelen van de Stackdoor opgestapeld tot een compact pakket. Bovendien profiteert u altijd van een snelle installatie van een Stackdoor. Omdat de installatie zelfdragend is, kunt u de Stackdoor monteren aan de wanden of aan het plafond. Dit stapelhek is verkrijgbaar in elke RAL kleur. Zo rust u uw pand uit met sterke en knap ogende beveiliging. Beveilig snel uw pand met veiligheidshekken zoals de Stackdoor van Dujardin.

Kies de beste beveiliging met de sterke Stackdoor en inbraakwerende kluizen

Diefstal is iets dat iedereen wil voorkomen. Dit is dan ook de reden waarom u kiest voor een innovatief, gepatenteerd stapelhek of rolhek van Dujardin. Bij hen vindt u alles om uw pand en de inboedel ervan te beveiligen, van stapelhekken, zoals de Stackdoor, tot brandwerende kluizen en panicrooms. Dujardin helpt u om alle risico’s buiten te sluiten, van brand tot inbrekers. De brandwerende kasten voldoen aan alle relevante Europese normen, zoals NEN-EN 1047-1 en NEN-EN 15659. Bij deze specialist in beveiligingsoplossingen geniet u van een snelle en vakkundige installatie van uw kluis, Stackdoor en meer. Zo is uw pand verzekert van de beste beveiliging.