Leensjop
Image default
Attracties

Binnen en buiten spelen bij deze speeltuin in de buurt van Breda

Voor een leuk dagje uit in het weekend of de vakantie gaat u samen met uw gezin of familie naar Kids Wonderland in Molenschot. Deze speeltuin in de buurt van Breda is geschikt voor grote en kleine gezelschappen met kinderen van verschillende leeftijden. In de indoor speeltuin van 2500m² is er voor ieder kind wel iets leuks te vinden. Ze kunnen klimmen in de Wensboom of een ritje maken in een onderzeeër in de Bubbelbaan. De speeltoestellen, attracties en glijbanen zijn allemaal in prinsessen-, piraten- of wilde westenthema. Op het Piratenplein vindt u tafels en stoelen waar u met uw kinderen kunt uitrusten van het spelen terwijl u geniet van een hapje en een drankje.

Een kinderfeest voor echte piraten

Deze speeltuin bij Breda is een zeer geschikte plek om het kinderfeest van uw zoon of dochter te vieren. Kids Wonderland in Molenschot biedt feesten aan in verschillende thema’s zoals een prinsessen- of piraten feest. Als u voor dit arrangement kiest, dan krijgt u:

–        entree;

–        een gereserveerde tafel met onbeperkt ranja gedurende het verblijf;

–        een glittertattoo;

–        snoepzakken;

–        een cadeautje voor de jarige;

–        een menu met frisdrank en een hamburger en frietjes of een kinderpannenkoek.

Bovendien is het mogelijk om uw eigen verjaardagstaart mee te nemen of een appel- of slagroomtaart bij deze speeltuin in regio Breda te bestellen.

Spelen en overnachten

Willen uw kinderen na een hele dag spelen in deze indoor speeltuin in de buurt van Breda nog niet naar huis en vindt u het zelf ook wel prettig om niet dezelfde dag naar huis te hoeven rijden? Dan heeft u geluk. Kids Wonderland is een onderdeel van het nabijgelegen vakantiepark Linberg Park. Het is dus mogelijk om tegelijk met uw reservering bij de speeltuin ook een chalet te boeken waar u en uw gezin heerlijk kunnen uitrusten na een hele dag spelen.

https://www.kidswonderland.nl/