Leensjop
Zakelijke dienstverlening

De betrouwbare boekhouder voor alle bedrijven in Nijmegen

Heeft u een betrouwbare boekhouder nodig voor uw bedrijf in Nijmegen? Folio biedt ondersteuning op administratief en fiscaal gebied en geeft advies over uw bedrijfsvoering. De experts van dit gespecialiseerde administratie- en bedrijfsadviesbureau werken zeer oplossingsgericht. Zij hebben kennis van zaken en werken op een laagdrempelige manier.  Hierbij richten zij zich met name op het midden- en kleinbedrijf. Zij zijn werkzaam in alle denkbare branches. Heeft u hulp of advies nodig? Schakel deze specialist in! Zo gaat uw onderneming een zonnige toekomst tegemoet.

De boekhouder in Nijmegen verzorgt uw gehele administratie

U kunt bij Folio terecht voor verschillende diensten. Dit doen zij als NOAB-lid op een betrouwbare manier. Zo doen zij uw (loon)administratie en verzorgen hierbij uw jaarstukken. Ook regelen zij alles rondom uw financieringsaanvraag. Vervolgens maken zij uw kostprijsberekeningen. Indien gewenst helpen de adviseurs van de boekhouder in Nijmegen u bij het invullen van de belastingaangifte en geven u hierbij fiscaal advies. Kortom: voor alle beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken kunt u hen inschakelen. Zij zijn zeer betrouwbaar en fungeren dan ook graag als vertrouwenspersoon. U kunt hen dus alles vragen.

Eenvoudig uw eigen bedrijf starten met de diensten van een goede boekhouder in de regio Nijmegen

U droomt al jaren van uw eigen bedrijf. Echter, daar zitten nogal wat haken en ogen aan. Is er wel vraag naar het product of de dienst die u voor ogen heeft? Hoe maakt u een beginbalans? Welke rechtsvorm is voor uw onderneming het meest geschikt. Hoe maakt u een goed bedrijfsplan? Welke verzekeringen heeft u nodig? Op al deze vragen krijgt u antwoord van een ervaren expert van Folio, de boekhouder in Nijmegen. Daarna helpen zij u met verschillende aanvragen, zoals het aanvragen van financiering. Is uw onderneming al een tijdje opgestart? Dan helpt uw financieel adviseur u graag met het samenstellen van jaarrekeningen en de belastingaangifte. Folio is de betrouwbare hulp voor alle ondernemers.