Leensjop
Business / Financial Services

De ISDN lijnen gaan verdwijnen, wat betekent dat voor jou?

De ISDN lijnen gaan verdwijnen in Nederland. Iedereen gaat over op het bellen via internet en dit is een scenario waar je niet heel veel twijfels over moet hebben, want het gaat gewoon gebeuren. Het enige wat je kunt doen is zorgen dat je voorbereid bent op alle scenario’s die zich mogelijk gaan voordoen. Als je mogelijk geïnteresseerd bent in hulp bij deze transitie dan is het verstandig om niet te lang meer te wachten, maar de echte problemen moet je gewoon voor zijn. Dit kun je doen door naar De Nederlandse Provider te gaan. Zij hebben namelijk de kennis in huis om te zorgen dat jij geholpen wordt op de juiste manier. In deze blog deel ik graag mijn persoonlijke ervaring met De Nederlandse Provider.

 

Mijn persoonlijke ervaring met De Nederlandse Provider

Als je graag wil weten wat mijn persoonlijke ervaring is met De Nederlandse Provider dan moet je deze blog verder lezen. Ik ben namelijk met hen in contact geweest over de ISDN lijnen die gaan verdwijnen. Ze hebben er bij mij thuis voor gezorgd dat ik niet langer hoef te twijfelen over de dingen die er gaan volgens ouderwetse manieren. Ik ben bij De Nederlandse Provider op intakegesprek gegaan en hierin heb ik uitgelegd wat mijn probleem is. Zij hebben mij hiermee geholpen door precies na te gaan wat ik nodig had. Hier hebben ze zich in verdiept en vervolgens gekeken op welke manier ze konden helpen.

 

Het resultaat?

Het resultaat van mijn keuze voor De Nederlandse Provider is dat ik een maatwerkoplossing heb gekregen voor een zeer gunstige prijs. Het verdwijnen van de ISDN lijnen is voor mij geen bedreiging geweest, maar een kans. Nu bellen we via een hele snelle internetverbinding. Dit brengt uiteraard verschillende voordelen met zich mee ten opzichte van de manier hoe het voorheen ging. Een groot voorbeeld hiervan is het feit dat er minder ruis op de lijn is als er veel mensen tegelijkertijd gebruik maken van de telefoon. Er is nog veel meer en De Nederlandse Provider vertelt jou hier graag meer over!