Leensjop
Image default
Dienstverlening

De ontruiming van een woning uit handen geven aan professionals

Dient u een ontruiming van uw eigen woning te regelen? Of moet er een ontruiming plaatsvinden in de woning van een dierbare, bijvoorbeeld door een overlijden? Dan doet u er in beide gevallen goed aan om professionals in te schakelen. Vaak moet de ontruiming van een woning namelijk snel gebeuren, en bent u hier emotioneel nog niet toe in staat. De specialisten van Woningontruiming Regionaal staan in dat geval voor u klaar om de ontruiming van de woning van u uit handen te nemen.

De ontruiming van een woning van A tot Z geregeld

Als u Woningontruiming Regionaal inschakelt voor het ontruimen van uw woning, of de woning van een dierbare, doen zij dit volgens een professionele werkwijze. U profiteert onder meer van de volgende diensten:

  • Het verwijderen van de inboedel
  • Het hergebruiken van de inboedel door deze te doneren aan goede doelen
  • Het veilen van mogelijke veilingitems
  • Het verwijderen van de vloer
  • Het verwijderen van schroeven, pluggen et cetera en dichtmaken van gaten
  • Kroonstenen plaatsen op elektrapunten
  • De voor-en eindinspectie met de verhuurder of makelaar

Natuurlijk bepaalt u zelf welke zaken u uit handen geeft aan de specialisten, en welke zaken u zelf voor rekening neemt. Indien gewenst, kunt u zich in ieder geval volledig laten ontzorgen. Zo heeft u de tijd om zich bezig te houden met andere zaken, zoals het verwerken van uw verdriet bij een sterfgeval.

Profiteer ook van de diensten van deze professionals

Woningontruiming Regionaal wordt door klanten beoordeeld met een rapportcijfer van 9,6. Dit toont aan dat u de ontruiming van een woning met een gerust hart aan hen kunt overlaten. Zij voeren de ontruiming respectvol uit, met duurzaamheid als kernwaarde. Bent u benieuwd naar de concrete mogelijkheden in uw situatie? Of wilt u graag een offerte ontvangen voor de ontruiming van uw woning of de woning van een dierbare? Breng dan een bezoek aan de website en neem contact met hen op.