Leensjop
Image default
Bedrijven

3 Voordelen van het gebruik van een dispenser

Het gebruiken van een dispenser kan heel makkelijk zijn. Je kunt een dispenser gebruiken voor het desinfecteren van je handen of je kunt er zeep in doen en die bij je wastafel ophangen of neerzetten. Een dispenser kun je aan de muur bevestigen. Dit geeft vaak een wat luxere uitstraling. Je kunt een dispensers kopen met een standaard, die kun je neerzetten waar je wilt en je kunt deze verplaatsen op elk moment. Een dispenser wordt ook van veel verschillende materialen gebruikt en je kunt er verschillende pompjes op doen. Vaak als je een dispenser van plastic hebt, dan zit er een drukpomp op. Een dispenser die van rvs of aluminium is gemaakt heeft vaak een hendel die je naar beneden moet drukken of naar je toe moet trekken. Maar waarom is het hebben van een dispenser nu zo belangrijk en nodig? Lees hieronder 3 voordelen van het gebruik van een dispenser.

3 voordelen van het gebruik van een dispenser

1. Het gebruik van een dispenser houdt de ruimte vaak schoner. Je hoeft geen bakje of zeep pompje of flesje neer te zetten waar iedereen met zijn handen aan komt. De pompjes geven vaak een evenveel aan hoeveelheid af waardoor het schoon eromheen blijft. 

2. Doordat een automatische dispenser een even grote hoeveelheid afgeeft bespaar je een hoop zeep of desinfectie flesjes. Je voorkomt dat er te veel wordt gebruikt en dat bespaard natuurlijk geld!

3. Kies je bijvoorbeeld voor een papiere dispenser? Bij een automatische papieren dispenser kun je vaak instellen hoeveel papiertjes er tegelijkertijd uit komen. Je kunt ook instellen hoeveel je er in 1 keer kan pakken. Bij een gewone papier dispenser is dat namelijk niet zo en kunnen mensen zoveel papiertjes pakken als ze willen. 

Het gebruik van een dispenser kan je dus veel geld besparen. Er zijn veel mogelijkheden en dat maakt het kiezen en gebruiken van een dispenser ook leuk!