Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Drie woonstijlen die absoluut niet mag missen

Weet je absoluut nog niet welke woonstijl jij graag in je huis terug wilt zien en hebt je hierin nog niet echt in verdiept? Met behulp van deze blog hopen we je de juiste handvatten te bieden zodat jij de juiste stijl voor jouw interieur kunt vinden. Lees snel verder Als je meer over de verschillende woonstijlen te weten wilt komen.

Industriële woonstijl

De kenmerken van een industriële inrichting zijn in feite heel simpel. Je kunt het met woorden als Stoer, robuust en vintage omschrijven. Vooral in de woonkamer, eetkamer en gang is deze woonstijl erg populair. Hoe creëer je deze uitstraling? Wij vertellen het je graag. Allereerst onderscheidt zich het materiaal dat voor deze inrichting gebruikt wordt ten opzichte van ‘normale’ woonstijlen. Zo zie je onder andere ruwe bakstenen muren, steigerbuizen en betonnen oppervlaktes terug in een industrieel interieur. Vaak worden deze accenten met een trendy blikvanger als een vintage fabriekslamp of een stalen eettafel ondersteund.

Een idyllische landhuisstijl

Binnen deze landelijke woonstijl wordt veel gebruik gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen. Het weerspiegelt een warme en comfortabele sfeer waar je je meteen thuis voelt. Voornamelijk in de keuken is een landelijk karakter erg populair. Een landhuiskeuken wordt bijvoorbeeld gekenmerkt door de klassieke kroonlijsten, de karakteristieke fronten en massieve buffetkasten. Vaak zie je een houten vloer terug in deze idyllische ruimtes om de warme sfeer te ondersteunen. Ben je nog op zoek naar een houten vloer voor een aantrekkelijke prijs? Dan is een partij als Bebo Parket de juiste oplossing!

De vintage retro stijl

Voel jij je meer thuis in een vintage interieur en hou je ervan antieke schatten? Waarschijnlijk ben je dan wel vaker in kringloopwinkels of (op rommelmarkten) te vinden. Ook op internet is de kans groot dat je waardevolle schatten tegenkomt voor een spotprijs, bijvoorbeeld oude lampen, houten kisten, leren koffers in een vintage stijl of decoratie in een retro uitstraling. Sommige kasten, tafels of stoelen die je tweedehands op de kop tikt, kunnen ook opgeknapt worden, zodat jij uiteindelijk een unicaat in je huisje hebt staan.

 

https://www.beboparket.nl/