Leensjop
Image default
Particuliere dienstverlening

Een 18-daagse rondreis naar Bali vanaf Java

Altijd al een mooie rondreis door het Aziatische halfrond willen maken? Grijp dan zeker nu uw kans en meld u aan voor een 18-daagse rondreis richting Bali vanaf Java. U geniet van een luxueuze privérondreis door dit gebied van Azië. U kunt erop rekenen dat alle bijzondere bezienswaardigheden voorbij gaan komen, met specifieke aandacht voor alle highlights die Centraal-Java, Oost-Java en uiteindelijk Bali zo de moeite waard maken. Zonder door deze gebieden heen te racen, kunt u alles in rust en ontspanning bekijken en in u opnemen. Wilt u als gezin nog meer van Zuid-Azië zien, dan volgt een volgende rondreis naar Sri Lanka met kinderen. Ook hier is volop te beleven en kunt u de cultuur helemaal in u opnemen.

Bezienswaardigheden tijdens rondreis

Tijdens uw rondreis naar Bali vanuit Java bezoekt u de meest bijzondere locaties. Zo start uw ontdekkingstocht in Yogyakarta, wat in Midden-Java is gelegen. Een bezoek aan Borobudur en de Prambanan tempels zetten de toon van een waanzinnig interessante rondreis. U komt er vanzelf achter waarom deze stad bekend staat als het ‘cultureel hart’ van Java. Meer oostwaarts bezoekt u de indrukwekkende Bromo vulkaan en later ook nog de Ijen vulkaan. Imposante natuurverschijnselen die zeker indruk op u gaan maken. Uiteindelijk zal de oversteek van Java naar Bali worden gemaakt, waar u heerlijk kunt snorkelen of met dolfijnen kunt zwemmen. Ook tijdens uw rondreis door Sri Lanka met kinderen ontdekt u veel moois wat de Aziatische landen te bieden hebben.

 

Uw rondreis op maat

Een rondreis naar Bali vanaf Java biedt u ongekende indrukken van een interessante cultuur en prachtige vergezichten. U verblijft uiteraard in de mooiste hotels en kunt volop genieten van uitgestrekte stranden en andere natuurverschijnsels. Original Asia biedt u naast een imposante rondreis naar Bali vanaf Java ook de mogelijkheid tot een rondreis door Sri Lanka met kinderen. Uitstekende hotels zorgen voor een aangenaam verblijf.