Leensjop
Image default
Particuliere dienstverlening

Een 18-daagse rondreis naar Bali vanaf Java

Altijd al een mooie rondreis door het Aziatische halfrond willen maken? Grijp dan zeker nu uw kans en meld u aan voor een 18-daagse rondreis richting Bali vanaf Java. U geniet van een luxueuze privérondreis door dit gebied van Azië. U kunt erop rekenen dat alle bijzondere bezienswaardigheden voorbij gaan komen, met specifieke aandacht voor alle highlights die Centraal-Java, Oost-Java en uiteindelijk Bali zo de moeite waard maken. Zonder door deze gebieden heen te racen, kunt u alles in rust en ontspanning bekijken en in u opnemen. Wilt u als gezin nog meer van Zuid-Azië zien, dan volgt een volgende rondreis naar Sri Lanka met kinderen. Ook hier is volop te beleven en kunt u de cultuur helemaal in u opnemen.

Bezienswaardigheden tijdens rondreis

Tijdens uw rondreis naar Bali vanuit Java bezoekt u de meest bijzondere locaties. Zo start uw ontdekkingstocht in Yogyakarta, wat in Midden-Java is gelegen. Een bezoek aan Borobudur en de Prambanan tempels zetten de toon van een waanzinnig interessante rondreis. U komt er vanzelf achter waarom deze stad bekend staat als het ‘cultureel hart’ van Java. Meer oostwaarts bezoekt u de indrukwekkende Bromo vulkaan en later ook nog de Ijen vulkaan. Imposante natuurverschijnselen die zeker indruk op u gaan maken. Uiteindelijk zal de oversteek van Java naar Bali worden gemaakt, waar u heerlijk kunt snorkelen of met dolfijnen kunt zwemmen. Ook tijdens uw rondreis door Sri Lanka met kinderen ontdekt u veel moois wat de Aziatische landen te bieden hebben.

 

Uw rondreis op maat

Een rondreis naar Bali vanaf Java biedt u ongekende indrukken van een interessante cultuur en prachtige vergezichten. U verblijft uiteraard in de mooiste hotels en kunt volop genieten van uitgestrekte stranden en andere natuurverschijnsels. Original Asia biedt u naast een imposante rondreis naar Bali vanaf Java ook de mogelijkheid tot een rondreis door Sri Lanka met kinderen. Uitstekende hotels zorgen voor een aangenaam verblijf.

Gerelateerde artikelen

De vele voordelen van het inschakelen van een erkend verhuisbedrijf nabij Rotterdam

Cito training in Etten-Leur voor een optimale prestatie tijdens de Cito toets

Een financieel adviseur uit Haarlem met ruime kennis over hypotheken