Leensjop
Architectuur

Een architect in Breda inhuren

Op zoek naar een ervaren architect Breda? Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk tijdens alle fasen in een bouwproces. Wij als architect tekenbureau staat voor u klaar als het gaat om technische bouwkundige tekeningen voor al uw verbouwingen, zoals dakkapellen, uitbouwen, serres en nieuwbouw.

Hoe werkt de architect Breda?

Wanneer het ontwerp van de architect Breda definitief is, worden de bouwkundig tekenwerk gemaakt. Er bestaan verschillende soorten bouwkundig tekenwerk, zoals ontwerptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, detailtekeningen, constructietekeningen en installatietekeningen. Maar om welke bouwtekeningen het ook gaat, wij zijn u graag van dienst als architect tekenbureau. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise van de architect Breda weet hij precies welke tekeningen u nodig heeft. Zo bent u er zeker van dat u voldoende tekeningen heeft voor het aanvragen van een vergunning, het opvragen van offertes en voor de uitvoering van de werkzaamheden. Zonder dat u daar veel voor betaalt! Al ons bouwtekeningen wordt uitgevoerd volgens NEN 2574 en kan per project worden afgestemd op specifieke wensen van de opdrachtgever.

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen voor uw verbouwing is in veel gevallen een complexere materie dan nieuwbouw. Voor een ontwerp in vorm en technische uitvoering werken de architect Breda altijd aan accuraat bouwkundig tekenwerk van de bestaande situatie. Bestaande tekeningen helpen ons bij de totstandkoming echter is het correct digitaliseren van de bestaande omgeving van groot belang. Dit voorkomt kostenverhoging en doorlooptijd van het project. Heeft u ook een bouwvergunning nodig? De architect Breda kan ook uw bouwvergunning indienen en het complete traject begeleiden.  Omdat hij als architect Breda hier veel ervaring mee hebben en weet hij waaraan uw aanvraag moet voldoen, verlopen de procedures over het algemeen snel en succesvol. Vanzelfsprekend zorgt de architect Breda ervoor dat uw aanvraag voorzien is van de vereiste tekeningen en berekeningen. Zo weet u met het inschakelen van de architect Breda dat uw tekeningen en bouwaanvragen altijd helemaal in orde zijn.