Leensjop
Meubels

Een eiken houten tafel maak je helemaal naar eigen wens

Je kunt een eiken houten tafel helemaal op maat laten maken en je hebt daar zelf ook nog veel inspraak op. Je kunt de tafel namelijk helemaal zelf samen stellen, hoe leuk en handig is dat? Er is een basis collectie door het bedrijf samengesteld waar je kunt kijken naar de eiken houten tafel die er gewoon standaard in de collectie zitten, maar hier kan je dan ok nog van afwijken. Misschien zit er wel al een tafel tussen die helemaal goed is voor jouw ruimte, maar mocht je een eiken houten tafel willen die andere maten heeft en een andere vorm heeft bijvoorbeeld of een andere combinatie dan is dat ook zeker een mogelijkheid. Je kunt de eiken houten tafel helemaal zelf samenstellen op de website. 

Passend bij het interieur

Je kunt kiezen voor een minimalistisch interieur met de eiken houten tafel, maar een stoere tafel behoort ook zeker tot de mogelijkheden wanneer je hiervoor gaat kiezen. Mocht je niet helemaal weten wat goed past bij jouw inrichting of weet je gewoon niet wat je voor tafel moet kiezen, dan zijn de adviseurs bereid je daarmee te helpen en doen dit met heel veel plezier. De eiken houten tafel worden veelal gemaakt van Europees eiken. Dat is een houtsoort dat gemaakt is van hardhout en alleen maar in Europa te krijgen is. Het is afkomstig van de zomer eik, maar ook  van de winter eik. Dat maakt de eiken houten tafel uniek. 

Houtsoorten uit Europa

Dit soort hout is een heel bekende houtsoort en wordt veel gebruikt voor het maken van meubels. En zo wordt ook de eiken houten tafel hiervan gemaakt. Het hout staat bekend om duurzaamheid, dus zo draag je ook nog wat bij aan de verbetering van het milieu door een eiken houten tafel aan te schaffen.