Leensjop
Dienstverlening

Maak kennis met het gerenommeerde merk Quard

Heeft u ooit gehoord van het merk Quard? Dit merk produceert slijtvaste stalen platen die gebruikt worden bij de productie van allerlei soorten machines en producten. De platen zijn stevig, vlak en eenvoudig te bewerken. Niet voor niets worden deze platen over de hele wereld toegepast bij uiteenlopende projecten en productieprocessen. De platen zijn van uitstekende kwaliteit en breed inzetbaar. Zo worden er bijvoorbeeld persen en graafmachines van gemaakt, maar de platen dienen ook als grondstof voor metalen messen, emmers en brekers. Wilt u graag Quard platen gebruiken voor uw productieproces? Zoek dan een betrouwbare leverancier, zoals De Jong & Lavino in Geldermalsen, en bestel de platen die u nodig heeft.

Kies uit verschillende uitvoeringen

De Jong & Lavino levert al jaren verschillende soorten platen aan klanten over de hele wereld. Het gaat bijvoorbeeld om hoogvaste platen en platen voor de scheepsbouw, constructie en offshore. Ook de slijtvaste stalen platen van Quard behoren tot het assortiment. U kunt kiezen uit de uitvoeringen:

  • Quard 400
  • Quard 450
  • Quard 500

Laat uw platen precies op maat maken

Wat voor platen u ook kiest; de deskundige medewerkers van De Jong & Lavino kunnen ze precies voor u op maat maken. Ze beschikken namelijk over alle machines die hiervoor nodig zijn. Snijden, zagen, boren, walsen; het kan allemaal! Ook de platen stralen en conserveren met elke gewenste coating is mogelijk. Zo ontvangt u zeker platen die aan al uw wensen en eisen voldoen.

Laat u ontzorgen door een uitstekende service

Het bedrijf De Jong & Lavino staat bekend om zijn complete en uitstekende service. De medewerkers vertellen u graag over de verschillende soorten platen en geven u graag persoonlijk advies. Daarnaast kunt u hier uw platen op maat laten maken en ze laten onderwerpen aan verschillende soorten beproevingen. Tot slot kan dit bedrijf ook de hele logistiek voor u verzorgen, zodat uw platen op het juiste moment in uitstekende staat op de eindbestemming arriveren. Dat is pas service!

https://jolasteel.com/nl/