Leensjop
Woning en Tuin

Een hordeur kopen voor uw huis

Geniet je ook zo van die heerlijk warme dagen? Het liefst wil je ook de deuren van je huis even lekker opengooien. Met hordeuren voor schuifpui of ieder andere soort deurhor krijg je frisse lucht binnen zonder ongedierte te verwelkomen, Of je nu plisse hordeuren, een schuifhordeur, rolhordeuren of een hordeur magneet koopt, bij ons slaag je altijd.

Plissé hordeuren

Wil je hordeur kopen die zowel geschikt zijn voor je buitendeuren als je schuifpui, kijk dan zeker eens bij ons aanbod plisse hordeuren. Bij plisse hordeuren wordt het horgaas gevouwen in plaats van gerold, waardoor je de deurhor in iedere gewenste stand kan zetten zonder dat het horgaas op spanning komt te staan. Hordeur kopen die op deze manier te openen zijn, kun je gebruiken voor deurkozijnen van hout, aluminium, kunststof of één schuifpui. Vind je ondanks ons ruime aanbod niet de geschikte hordeur voor de toepassing die je voor ogen hebt, dan laat je bij oms je hordeur op maat maken.Rolhordeuren zijn uitermate geschikt voor de buitendeur. Doordat rolhordeuren automatisch inschuiven, is het gebruik van deze hordeur heel eenvoudig. Heb je een schuifpui? Ook dan kun je gebruikmaken van de handige werking van een hor. Wij bieden een ruim assortiment van hordeuren voor schuifpui aan. Een schuifhordeur is bijvoorbeeld zeer geschikt om bij je schuifpui te plaatsen. De schuifhordeur laat zich makkelijk openen en sluiten, net zoals een hordeur met magneetsluiting. De hordeur met magneetsluiting is echter meer geschikt voor openslaande tuindeuren.

Voor een hordeur kopen kom je bij ons

Voor een uitgebreid aanbod van verschillende horren kies je voor ons. Wil je een hordeur kopen wanneer jou dat uitkomt? Bestel de materialen die je nodig hebt dan eenvoudig en snel online. Onze klusadviezen op de site helpen je jouw hordeuren succesvol te plaatsen. Je bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg ingepakt en snel geleverd. Wil je liever persoonlijk advies over welke hordeur het beste bij jou past, dan ben je van harte welkom in een van onze winkels. Onze deskundige medewerkers helpen je daar graag verder.