Leensjop
Image default
Woning en Tuin

Kerstverlichting in huis

Kerstverlichting kan een feestelijk tintje geven aan je huis tijdens de feestdagen. Ze zijn ook een goedkope manier om de buitenkant van je huis te versieren. Kerstverlichting is het belangrijkste onderdeel van de kerstversiering. Er zijn verschillende soorten, en ze kunnen allemaal worden gebruikt om je in de kerststemming te brengen. Een van de meest voorkomende kerstverlichting is de fairybell 3 meter. Deze verlichting is een kunstvorm op zich. Je kunt verschillende soorten kerstverlichting gebruiken om verschillende effecten te creëren. Als je bijvoorbeeld iets wilt dat eruitziet als ouderwetse kerstboomverlichting, maar met een moderne twist zoals knipperen of fonkelen, probeer dan LED’s of touwlampen. Als je iets traditioneler wilt, ga dan voor gloeilampen. Deze zijn het meest geschikt voor vensterbanken en mantels.

Fairybells

Fairybells zijn lichtslingers waarmee je eenvoudig een kerstboom maakt. Ze zijn er om op te hangen aan de voordeur, muur of vrijstaand in de tuin. De slingers van Twinkly zijn gemaakt van gekleurde lampjes. Echt voor mensen die van een kleurrijke kerst houden.

Lampjes op batterijen

Ze worden vaak gebruikt voor binnen decoratie zoals slingers en kransen. Ze kunnen ook buitenshuis worden gebruikt om bomen en struiken te versieren. Als je kerstverlichting op je veranda of in een boom wilt gebruiken, kun je het beste kiezen voor lampen die geen bedrading nodig hebben. Deze op batterijen werkende strengen hebben kleine clips aan het uiteinde, zodat je ze overal kunt bevestigen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het boren van gaten in je huis of het beschadigen van de bast van een boom.

C9- en C7-lampen

Zoals je waarschijnlijk weet, zijn C9-lampen de grootste van de C-serie lampen. Ze worden gebruikt in lichtsnoeren en om bomen en struiken te versieren. Ze worden ook gebruikt om veranda’s, dekken en garages te versieren. C7-lampen zijn de meest voorkomende kerstlamp. Ze worden gebruikt om grote objecten zoals bomen en andere buitendecoraties te versieren. C7-lampen worden ook gebruikt op kerstbomen, kransen en andere grote decoraties. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (rood, groen, goud of blauw), zodat je de kleuren kunt afstemmen op kerstmis.

IJspegel lampen

IJspegel lampen zijn een soort LED-licht in de vorm van ijspegels. Ze worden gebruikt om bomen en andere objecten te versieren. IJspegel lampen zijn er in verschillende kleuren, maar ze zijn meestal wit of blauw. IJspegel lampen hebben meestal een aan/uit-schakelaar en kunnen eenvoudig worden aangesloten op elk standaard stopcontact. De installatie is dus vrij eenvoudig. IJspegel lampen worden vaak tijdens de wintermaanden gebruikt vanwege hun feestelijke uitstraling en uiterlijk, maar je kunt ze het hele jaar door gebruiken!

Touwlampen

Touwlampen zijn flexibel en kunnen om hoeken worden gebogen. Ze zijn een geweldige optie voor het verlichten van looppaden. Ze zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, waardoor ze nuttig zijn voor het verlichten van struiken en heesters. De touwlampen zelf zijn er in verschillende lengtes en diktes, dus je kunt ze gebruiken om je huis of tuin te versieren, hoe groot of klein je ruimte ook is. Omdat ze op zonne-energie werken, hebben ze geen elektriciteit of verlengsnoeren nodig, alleen de zon!