Leensjop
Image default
Eten en drinken

Een unieke ervaring bij restaurant Rhoon

Als je van goed eten houdt dan hoef je niet langer te zoeken want dat vind je bij heerlijk restaurant Rhoon. Restaurant Rhoon is het restaurant dat jou en gezelschap een heerlijke en fijne ervaring biedt door middel van het heerlijk en professioneel bereidt eten en de unieke omgeving van het prachtige restaurant Rhoon. De eigenaar van Restaurant Rhoon heeft een parel van een restaurant gecreëerd in het prachtige historische pand. Restaurant Rhoon ligt aan de rivier de Schie. Restaurant Rhoon is gelokaliseerd in het prachtige historische pand genaamd de Provenier. Dit historische pand is werkelijk prachtig en verrijkt je ervaring bij restaurant Rhoon.

De rijke historie

Restaurant Rhoon opende de deuren in 2016, op 27 mei. Een leuk weetje is dat Restaurant Rhoon geopend is door de dochter van de eigenaar van restaurant Rhoon. Het historische pand waar restaurant Rhoon in gelokaliseerd heeft een rijke historie. De Provenier is een echt rijksmonument wat gelegen ligt in het centrum van Schiedam. Restaurant Rhoon heeft de ideale ligging en is super lokaal en goed bereikbaar vanuit heel Schiedam en omstreken. De provenier waar restaurant Rhoon gevestigd in is, is een beschermt en waardevol pand. Waardoor er ook genoeg schoon is te zien onder het genot van een lunch of diner in restaurant Rhoon.

De unieke ervaring

Restaurant Rhoon heeft de deuren voor jou open staan. Restaurant Rhoon biedt ook de mogelijkheden voor afhaal mogelijkheden en bezorgdiensten. Dus er is altijd een manier om te kunnen geniet van het eten van restaurant Rhoon. Het eten wordt bereid door professionele vakmensen die de ervaring en kennis hebben om jou de beste kwaliteit voor te schotelen. Het is een speciale ervaring om restaurant Rhoon te bezoek, voor de smaakpupillen en ook voor het oog. Bij restaurant Rhoon zorgen we voor een heerlijke tijd voor jou en je gezelschap. Wees altijd welkom bij restaurant Rhoon. Beleef een unieke ervaring bij restaurant Rhoon.