Leensjop
Eten en drinken

Walnoot Sinaasappel Banket Door De Brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Walnoot Sinaasappel Banket Door De Brievenbus

Bij brievenbusbanket.nl hebben we ambachtelijk banket ontworpen dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Het voordeel is dat de ontvanger nooit thuis hoeft te zijn voor de levering omdat het pakketje door de brievenbus past en dat de levering bijna altijd bij de eerste poging succesvol is.

Zo hebben we ook ons Walnoot Sinaasappel Banket ontworpen, een overheerlijke combinatie tussen Walnoten, Sinaasappelextract, Rozijnen en meegebakken Roomkaas en over de bovenkant nog extra Walnoten gestrooid.

Deze brievenbus taart is te bestellen in drie verschillende maten, namelijk;

Ook kunt u er voor kiezen om een Walnoot Sinaasappel Banket te combineren met één of meerdere van onze andere soorten taart door de brievenbus, kies uw combinatiebox uit, voeg een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger en wij verzorgen de rest.

Populair cadeau voor werknemers

Inmiddels hebben we al veel bedrijven gelukkig kunnen maken met onze dienst. Aangezien een groot deel van Nederland thuis werkt momenteel door de omstandigheden is het vieren van een verjaardag, target of afscheid van een werknemer lastig geworden. Bij brievenbusbanket.nl besteld u een heerlijke brievenbus taart die u stuurt naar uw werknemers of collega’s zodat er toch tegelijk op bijvoorbeeld zoom of teams een meeting met een stukje gebak gehouden kan worden.

Tot nu toe kregen we alleen maar positieve reacties terug!

https://www.brievenbusbanket.nl/22-walnootsinaasappelbanket