Leensjop
Eten en drinken

Pizza beleggen: heerlijke recepten om zelf pizza te maken

Ben je dol op pizza? Maak je deze het liefst zelf en zoek je nieuwe recepten voor beleggen van pizza? Dan is de website van Tante Fanny een aanrader. Hier vind je tal van verrukkelijke bak-ideeën voor de deegproducten van dit merk die je vers op rol in de supermarkt kunt kopen. Zo tref je bladerdeeg recepten aan, recepten voor quiches en taarten en meer dan 100 recepten om zelf je pizza te beleggen. Bovendien vind je naast recepten voor de traditionele pizza ook leuke ideeën voor variaties op de pizza zoals pizzastengels, pizzaschuitjes en onder meer heerlijke pizzakransen. Genoeg inspiratie voor jou als pizzaliefhebber dus.

Kies ook eens voor een speltdeegpizza

Een zelfgemaakte pizza van speltdeeg geeft je een nieuwe smaaksensatie. Met deze deegsoort creëer je namelijk een pizza die heerlijk nootachtig van smaak is. Bijpassende recepten om een speltdeegpizza te beleggen vind je ook bij Tante Fanny. Bij Tante Fanny wordt het speltdeeg voor pizza’s gemaakt van 100 procent speltbloem type 550 en extra vierge olijfolie. Je koopt dit kant-en-klare verse pizzadeeg gemakkelijk bij een supermarkt bij jou in de buurt. Ook als je een keertje wat minder tijd hebt om te bakken zet je met behulp van dit handige deeg binnen no-time een heerlijk verse pizza op tafel.

Verrassende bladerdeeg recepten

Ben je naast pizza’s dol op bladerdeeg gerechtjes? Dan kun je helemaal je hart ophalen op de website van Tante Fanny. Je vindt hier naast recepten om zelf pizza te beleggen en bakken namelijk veel verschillende bladerdeeg recepten. Met bladerdeeg kun je ontzettend veel leuke, snelle en vooral heerlijke hapjes bereiden. Kies bijvoorbeeld voor bladerdeeg recepten waarmee je gezellige partysnacks maakt of bereid een lekkere plaattaart met deze deegsoort. Op de website van Tante Fanny vind je tal van leuke recepten voor verrassende hapjes en maaltijden waarmee je direct aan het bakken kunt slaan.