Leensjop
Business / Financial Services

Gebalanceerde interieurprojecten

Bij GRIP kunt u terecht voor begeleiding van uw interieurprojecten, waarbij wij letten op de optimale balans tussen vormgeving en kwaliteit. Een goed interieur is belangrijker dan u denkt. Of u nu met elkaar aan het vergaderen bent, hard aan het werk bent achter uw computer, collega’s ontmoet in de koffieruimte of een idee presenteert aan uw klanten, de ruimte waarin u bent moet stimuleren en inspireren. Op die manier wordt niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook het welzijn van uw collega’s. 

De interieurprojecten van GRIP

De interieurprojecten van GRIP zijn stuk voor stuk uniek. Elke organisatie is uniek, dus elk interieurproject moet dat ook zijn. Wij laten de onderscheidende factoren van uw bedrijf terugkomen in het interieur. Zo past uw interieur niet alleen bij het imago van uw bedrijf, maar ook bij de dagelijkse processen en resultaten van uw bedrijf. Om het interieur aan te laten sluiten bij uw onderneming gaan wij bij GRIP altijd eerst in gesprek met u. Wij horen graag welk werk er wordt gedaan, of er interactie is tussen de verschillende afdelingen en of er veel wordt vergaderd. Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag met uw interieur. 

De effecten

De effecten van een passend interieur bij uw onderneming kunnen groot zijn. De indeling van een ruimte, de gebruikte materialen en de kleuren beïnvloeden de beleving van uw werknemers. Door goed gebruik te maken van deze zaken zorgt u voor meer rust en plezier op de werkvloer. Meer plezier op de werkvloer kan ervoor zorgen dat u het juiste personeel niet kwijtraakt. Alleen kale witte muren is bijvoorbeeld saai om in te werken. Wees daarom creatief en laat u inspireren door ons. 

Onze aanpak

Bij het ontwerpen van een nieuwe ruimte bekijken wij altijd eerst naar wat u het belangrijkste vindt; kwaliteit, budget of planning. In alle keuzes die tijdens het traject gemaakt worden, is deze volgorde leidend. Daarnaast is het belangrijk om de toekomst in het oog te houden. Processen kunnen veranderen en de behoefte binnen een werkomgeving ook. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er een zekere dynamiek is in onze interieurprojecten om op die manier ook de balans te behouden bij veranderende werkomstandigheden. Kijk voor meer informatie over bouwbegeleiding op onze website.